2777
2789
منظورش این بود این ویروسها الان هستن.چون همه که کرونا نمیگیرن یه عده سبکشو میگیرن یه عده آتفولانزا م ...

خب آره اون درسته چون کلی ویروس  سرماخوردگی تو دنیا هست

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون دکتری که این حرفو زده فکر نمیکنم اصلا دکتر باشه ویروس های سرماخوردگی کلی هستن کرونا آنفولا ...

من عذاب نمیدم.واسمم مهم نیست.واسه اینایی که میان ترس میندازن تو دل بقیه گفتم که کمی بیخیال بشن.اینجا خانم باردار هست گناه دارن اینجور چیزا رو ببینن میترسن

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها تجربه خودمو فقط میگم من چند وقته مرتب ورزش میکنم یعنی شده جزیی از زندگیم حواسم به تغذیه ام هم هست و واقعا تاثیر داشته من محال بود زودتر از دوهفته خوب بشم ولی امروز رو که استراحت کردم الان خیلی خیلی بهترم

من عذاب نمیدم.واسمم مهم نیست.واسه اینایی که میان ترس میندازن تو دل بقیه گفتم که کمی بیخیال بشن.اینجا ...

اره درست میگی متاسفانه بعد کرونا مردم طوری از ویروس میترسم که آدم واقعا ناراحت میشه

من مهمونیم شوهر میزبان کلی سرفه میکنه‌ و مریضه همش میگممم نکنه این ویروسه باشه😐

خودشه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
اره درست میگی متاسفانه بعد کرونا مردم طوری از ویروس میترسم که آدم واقعا ناراحت میشه

بله.درسته دوران بدی بود.ولی خوب گذشت و رفت.انشاالله که همه مردم درسلامت باشن

من عذاب نمیدم.واسمم مهم نیست.واسه اینایی که میان ترس میندازن تو دل بقیه گفتم که کمی بیخیال بشن.اینجا ...

متاسفانه روزگار خیلی نامرده منم ترس تو دل کسی ننداخته خانم باردار از پشت کوه که نیومده 

بره تو گوشیش میفهمه بس کنید توروخدا از این تقصیر کسی بندازین

متاسفانه روزگار خیلی نامرده منم ترس تو دل کسی ننداخته خانم باردار از پشت کوه که نیومده بره تو گوشیش ...

نگاه کنی یکی درمیون دارن همین تاپیک رو میزنن.همین یعنی ترس انداختن تو دل دیگران.