2777
2789
چقد لوسین شما ها اهاین هنوز تو چینه بس کنید تروخدا

وا خوده وزیر بهداشت اعلام کرد امشب که وارد ایران شده

البته زودتر ازینا بوده

الان صداش دراومده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خوده وزیر بهداشت اعلام کرد امشب که وارد ایران شدهالبته زودتر ازینا بودهالان صداش دراومده

نه تو کانال خبر زده که هنوز به ایران نیومده 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

نه تو کانال خبر زده که هنوز به ایران نیومده

چرا والا خودم دیدم اخبار زیر نویس کرد وزیر بهداشت گفته ویروس تنفسی از چین وارد ایران شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا والا خودم دیدم اخبار زیر نویس کرد وزیر بهداشت گفته ویروس تنفسی از چین وارد ایران شده

انشاءالله خدا به خیر کنه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

امشب اخبار میگفت جمعیت چین بشدت رو به پیریه

افراد بچه دار نمیشن

اینکارا رو میکنن که پیرا زودتر از بین برن

انشاءالله خدا به خیر کنه

فقط رعایت کنید و نترسید

ترس مادره همه ی بلاهاس

خانما این ویروس جدید نیست بالام بارها خودمون گرفتیم بدون اینکه اسمش رو بدونیم کرونا باعث شد یه عده یاد بگیرن از طریق ترس و وحشت درآمدزایی کنن 

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد