2777
2789
عنوان

حالم از همدانشگاهی های گوهم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 69 پست
وای دختر تو منی یا من تو؟؟؟؟؟منم هییییچ دوستی ندارم تو دانشگاه حتی یک دونهدیگه درسم داره تموم میشه و ...

بخدا دارممم میترسم ازت دختررر چرا اینقدرر شباهت داریم اخههه اقا نکنه همزادمی؟

بخدا دارممم میترسم ازت دختررر چرا اینقدرر شباهت داریم اخههه اقا نکنه همزادمی؟

کدوم شهری؟

بخدا یه نگاه به تاپیکات انداختم باورم نمیشه

راستی با امتحانا چکار میکنی؟

من هیچی نمیتونم بخونم اصلا نمیفهمم

واقعا نمیدونم با زندگیم دارم چکار میکنم

ازادی تو هم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهری؟بخدا یه نگاه به تاپیکات انداختم باورم نمیشهراستی با امتحانا چکار میکنی؟من هیچی نمیتونم بخو ...

عزیزم شهرمو تویی خصوصی بهت میگم اره منم ازادم والا من از وقتی این تحفه رو دیدم کلا بیخیال زندکیم شدم فکر و خیالش نمیزاره درس بخونم اصلااا میرم هم بخونم مخم ارور میده و همش اون وسطا میرم پیجشو چک میکنم یا عکسایی که یواشکی ازش میگرفتم رو چک میکنم کلا رشته کلام از دستم در میره

واای منم حالم از دانشگاه وجوش بهم میخوره با یه دختره هم اوکی شدم که اونم با همه دخترا میپره از اینایی هست که با همه دوسته 😐

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

چند روز پیش توو کافه دانشگاه نشسته بودم، دوتا دختر با سه تا پسر دور هم بودن، دختره نیم ساعت داشت از ...

دقیقا اخه بحث دوست پسر داشتن نیس اینا با همه میپرن 

نه عزیزم دانشگاه آدم سالم و روانی میکنه مگر استثنا بهشون خوش بگذره و آدمای خوب بیفتن باهاشون

حالا من سوار اتوبوس که می‌شم خیلی آدمایی میبینم که چقدر با هم راحتن ومعمولین بعد تو کلاسمون همه نچسبن آدم خوب به تور من نمیخوره

حالا من سوار اتوبوس که می‌شم خیلی آدمایی میبینم که چقدر با هم راحتن ومعمولین بعد تو کلاسمون همه نچسب ...

منم

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

منم

یعنی میگم تف تو شانس من خوشبحالتون آنقدر با هم صمیمین دوره مدرسم از دوست شانس نیاوردم با یکی صمیمی بودم الان داره میره ایتالیا واسه نحصیل

منم اون زمان همین فکر رو میکردم که شاید اصلا مشکل از منه که بین اون همه ادم نمیتونم با کسی راحت باشم ...

وای منم همینطور 

با هیچ کدوم از همکلاسیام رابطه ای ندارم 

توو خیچ کدوم از گرو هاشون هم نیستم 

حتی فارغ التحصیلی هم نرفتم 

فقط با یکی در ارتباط بودم که همین چند وقت پیش با اون هم کات کردم 

من با اکثر آدم ها همین مشکل رو دارم، با هر کی میخوام دوست بشم، انگار بعد ی مدت ی ویژگی ازش ی جوری میزنم توو ذوقم که ترجیح میدم کات کنم 

فقط ی دوست دارم که اونم سرش توو کارش خودشه، اگر ماهی ی بار تلفنی صحبت کنیم و جون در این حد فاصله رو حفظم میکنه خوبه