2777
2789
عنوان

یک سوال زنونه دارم آقا نیاااادسوال شخصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای همه یکسان نیست تو چهار ماهگی شیر اومدن از سینه کاملا طبیعی هستش

من چهار ماهو نیمم تاحالا ندیدم 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

احتمالا از هورمون باشه منم تو بارداری دیدم همچین چیزهایی.حالا شما باردار نیستی برو متخصص زنان نشون بده

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
حالت خوبه یا گیراست ضعیفه گلم ؟ میگم همه مثل هم نیستن

این چ طرزه صحبت کردنه متاسفم واسه خودم ک از همچین ادمی سوال پرسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

این چ طرزه صحبت کردنه متاسفم واسه خودم ک از همچین ادمی سوال پرسیدم

خودت گیرایت ضعیفه من بهت میگم اینجوری هست میگه مال من نیومده شما سوال نپرسیدین فقط میگفتی من اینجوری نیستم منم دوبا. گفتم همه مثل هم نیستن شبت بخیر 

خودت گیرایت ضعیفه من بهت میگم اینجوری هست میگه مال من نیومده شما سوال نپرسیدین فقط میگفتی من اینجوری ...

بدون بددهنی و توهین هم میتونی صحبت کنی اما متاسفانه ادب زیادت اجازه نداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40