2777
2789
عنوان

شوهرم میگ بهم خیانت می‌کنی ➕ شات پیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 97 پست
من دوتا شوهر دارم یکی که خیلی عاشق و مهربونه جونشم بخوام بهم میده یکی که از صدامم متنفره فراریه ازم ...

اسی اگه شوهرت ادم عاطفی واحساساتی کاش همینو براش بفرستی البته 

اخرش هم یه کم اب وتابش بده وبگو کاش شوهرم بتونه فقط اون اولی باشه

بازم میگم اگه احساسی وعاطفی ودل مهربونه.

یه موقع بدتر نشه

@masumehjoon سلام .. میشه نظرتون رو راجب تاپیکم بگین؟ خوشحال میشم راهکار شماروهم بدونم ، البته جز ط ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ♥️ 

چی بود مشکلت من متوجه نشدم 

الان آنلاین شدم 

چه کمکی از دستم بر میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی اگه شوهرت ادم عاطفی واحساساتی کاش همینو براش بفرستی البته اخرش هم یه کم اب وتابش بده وبگو کاش شو ...

خیلی عاطفیه .. 

منتها من دیگه کاریش ندارم 

امروز هم بهش گفتم من مردم بهش گفتم خدافظ واسه همیشه که دیگ هیچ وقت اون آدمی که برات تا ظهر بودم رو تو خوابت هم نمی‌بینی 

بعد می‌دونی جالب کجاست ؟ شنیدی میگن چاقو گذاشته بود روی گلوم نگران بودم انگشتاش زخم شه .. می‌دونی این عشقه این حکایت عشق لعنتیه که امروز حس میکردم واقعا غرورش خورد شده واقعا فک می‌کنه من بهش خیانت کردم فک می‌کنه من دورش زدم امروز من برای چشمای اشکی و حال پریشون اون خورد شدم 

چ‌کنم با این زندگی نبودنم به نفعشه بخدا راضیم تمومش کنیم بخدا راضیم بهشم گفتم حتی یه لباسم برام خریدی پست میدم ی ریالم ازت چیزی نمی‌خوام 

بخدا من اسم شوهرم روم نباشه راحت میتونم از این جهنم درام راحت میتونم بمیرم بی فکر و خیال 

به نظر من خانواده خود آدم مخصوصا پدر مادر خیرخواه ترین آدمای زندگین.نکنه یه وقت بخاطر شوهرت به خانواده پشت کنی و شوهرت متوجه این موضوع باشه چون در نهایت بهت میگه تو باخانوادت چی هستی که با من چی باشی.اگه خانواده بابت سیگارکشیدنش نگرانن حلش کن یه روز میرسه‌ بخاطر این‌ بهشون ربطی نداره ها که می‌گی پشیمون میشی چون بهشون خیلی ربط داره.این بدبینی هم که میگی حتما باید تو خانواده مطرح و حل بشه.همسرمن هم اوایل کمی حساسیتش بالا بود که همون دوران نامزدی خانوادم جمش کردن.این که میگم نه با جنگ و دعوا بلکه با رفتارتون ارزش‌های خانواده‌تون رو بهش انتقال بدین و طوری مودبانه و مقتدرانه رفتار کنید که ازتون حساب ببره وجرأت گفتن بعضی حرف‌ها وبعضی حرکات رو نداشته باشه.نظرم کلی و در رابطه با تاپیکای مختلفت بود

همسرم فک می‌کنه بهش خیانت میکنم و دورش میزنم بهم شک داره 💔

خب فدات شم اعتمادش رو جلب کن 

وقتی خونه هست به یه بهونه ای برو بیرون 

گوشیت رو بذار بمونه خونه 

یا مثلا میره سرکار بگو عزیزم ازت یه خواهشی دارم گوشی امو ببر ..عصر .اومدنی فلان برنامه ام پاک شده بده برام درستش کنند 

خودش خواهد دید که هیچی نیست و اشتباه فکر کرده 

در طول روز بهش چند دفعه زنگ بزن ...حتی تصویری 

در آخر بهش تا میتونی فدات شم محبت کن ❤️

محبت دوای هر درد بی درمون 

جایی برای شک و شبه نذار 

تو محبت کنی بهش ...بهش برسی از هر لحاظ 

حتماااا کمرنگ تر میشه این موضوع 

هر از گاهی هم بهش پیام محبت آمیز بفرست ❤️

و بگو که چقدر دوستش داری و قدردانشی که به خاطر شماها می‌ره کار می‌کنه و برای شما تامین می‌کنه آرامش و آسایش رو ❤️

و یه مدت بشین خونه و اعتمادش رو جلب کن عزیزم