2777
2789

من یه سوال دارم ، اگر تاثیر یازدهم مثبت بشه

من میتونم همچنان ایجاد سابقه کنم و ترمیم  ثبت نام کنم؟ راستش من روی نهایی ها حساب باز کرده بودم (باتوجه به اینکه پارسال تراز معدلم ۱۲۰۰ واحد بیشتر از کنکورم بود) الان اگه تاثیر یازدهم مثبت بشه و نشه ایجاد سابقه کرد یعنی تاثیر معدل بشه ۴۰ درصد من واقعا دیوونه میشم 😭😭😭😭😭

در واقع من کنکورم هم خوبه ولی چون یه روزه و فقط سه ساعته،  استرس شدید میگیرم خراب میکنم😔

مخالف نیا حوصله بحث ندارم به خدا اعصابم داغونه 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثبت نمیشه عزیزم

بابا این همه نامه این همه کارزار 

احتمالش هست مثبت شه پس چرا گفتن باید جلسه بزاریم در مورد یازدهم 😭😭

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
گفته بودن اگه مثبت نشه تعداد دروس کم میشه خبرش و دیدم ولی مطمئن نیستم

اون که اره ولی اگه مثبت شه من میتونم ثبت نام کنم ؟

تاثیر دهم چی مثبت میخوان کنن؟ یا کلا بردارن اگه راجبش نسبت به کنکور ۴۰۶ اطلاعاتی داری لطفا بگو بهم

ظاهرا میخوان کلا حذف کنن دهم رو 

وآسه دوازدهم اگه منظورته اره ولی احتمالا مثل کنکور ما میشه ۵۰ و ۵۰ دوباره

نه یازدهم منظورم بود

باز اینم خوبه من خودمم امسال کنکور دادم تراز نهایی هام خیلی بهتر از کنکورم بودم ولی اونی که میخواستم رو نیاوردم 

ولی امیدوارم ۴۰ نشه نهایی😭😭

نه یازدهم منظورم بودباز اینم خوبه من خودمم امسال کنکور دادم تراز نهایی هام خیلی بهتر از کنکورم بودم ...

عزیزم ایشالا به آرزوی قشنگت برسی خوشگلم🥺

زندگی زیباست....💚

عزیزم ایشالا به آرزوی قشنگت برسی خوشگلم🥺

مرسی قشنگم برام دعا کن به خوشی تموم شه این کابوس 💚