2777
2789
عنوان

خانوادمودعوت کردیم بعدازمدتی شام چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست

جوجه آماده کن بزار آقایون رو منقل می‌پزند  

برنج و قرمه 

سالاد فصل  دوغ نوشابه 

شیرینی و میوه 

کافیه دیگ خانواده خودت هستن.عریبه نیستن ک 

معمولی مهمونی بده ک بتونن جبران کنن  

و خودتم فشار نیاد بهتون  هر ماه بگی بیان 

من ی وقتایی پدرومادرم زنده بودن میشد املت می‌پخت ام  یا غذای اعیون ی وقت هاا

چقد حال میداد  یادش بخیر  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خانواده همسرم که شهرستانن سالی ۳ ۴ بار میانپدر مادر خودم که چند دقیقه فاصله داریم سالی ۱ یا ۲ با ...

منم مادرم میگه شما باید بیایید و زیاد میریم منم بیشتر دز خانواده همسرم دعوتشون میکنم

اما مادرشوهرم سالی یبار یا دوبار دعوت میکنه ما هم یکبار در سال

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم خانواده همسرم که شهرستانن سالی ۳ ۴ بار میانپدر مادر خودم که چند دقیقه فاصله داریم سالی ۱ یا ۲ با ...

مام چون شاغلیم مامانم دائم زنگ میزنه شام بیاین خونه غذا پختم 

مثلا یک شب درمیون میریم 

اما دوست داریم اونام بیان

واسه ما زیاده خب هرکس یجوره فداتشمپدرشوهرمادرشوهرم خودشون میگم و میان اما مامان بابام فک میکنن مزاحم ...

این حس مزاحمت برای شما هم عذاب وجدان میاره؟

هر وقت میگن نه شما سرکار میرید بچه کوچیک دارید مزاحم نمیشیم یه جوری عذاب وجدان میگیرم که حد نداره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مام چون شاغلیم مامانم دائم زنگ میزنه شام بیاین خونه غذا پختم مثلا یک شب درمیون میریم اما دوست داریم ...

ما هم همینطور

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
این حس مزاحمت برای شما هم عذاب وجدان میاره؟هر وقت میگن نه شما سرکار میرید بچه کوچیک دارید مزاحم نمیش ...

آره خییییلی 

من سالن دارم 

واقعا یوقتایی اذیتم چون وقت آزادم خیلی کمه 

بعد هی مامان اینام ک میگیم ی شب خودتون بگین و بیاین میگن ن فرق ندارع شما بیاین 

آره عذاب آوره

😐😐😐😐😐

بخدا 

می‌دونه هم ما چ شرایطی داریما 

اما یهو زنگ میزنع ما فردا می‌خوایم بیایم اونجا 

قدمشون رو چشم اما نامردیه😂

پارسال زمستون لباس شسته بودم داخل سالن ریخته بودم روی رخت آویز چون بیرون سرد بود،اینا یهو اومده بودن منم نبودم شوهرم حتی لباسا رو نتوانسته بود جمع کنه 

فک کن 

هرچی لباس زیر بودا🥺😅

بخدا می‌دونه هم ما چ شرایطی داریما اما یهو زنگ میزنع ما فردا می‌خوایم بیایم اونجا قدمشون رو چشم اما ...

اینم شانس شماست😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃