2777
2789
عنوان

اخر هفته مهمان دارم بنظرتون چی درست کنم این خوبخ

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 52 پست
مهمون ها خودمونی هستن تقریبا و سری قبل زرشک پلو با مرغ درست کرده بودم

غذایی درست کن که عامه پسند باشه، به شخصه خانوادگی لب به کلم پلو نمی‌زنیم، گوشت چرخ کرده زیاد داری، کباب کوبیده درست کن، همه پسند ترین غذاست، کنارشم برنج سفید با تزیین زعفران و زرشک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رولت مرغ قبلا درست کردم رولت گوشت چقد گوشت میخواد برا 6 نفر؟

این هم همون مقدار فقط نوع گوشت فرق میکنه 

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
غذایی درست کن که عامه پسند باشه، به شخصه خانوادگی لب به کلم پلو نمی‌زنیم، گوشت چرخ کرده زیاد داری، ک ...

کوبیده بلد نیستم درست کنم و تاحالا هم درست نکردم ریسکش بالاست خب عزیزم شما نمیخورید ماها میخوریم 

آره عزیزم کوچولو کوچولو گوله کن و مثل سسی که برای مرغ می‌زاری برای اینم همونو درست کنیه جور خورشت کو ...

اره خودم درست میکنم ولی نمیدونستم برا مهمان هم میشه

چیزی که دوست دارید را بپز 

وقتی کلم پلو دوست دارید بپز

ولی من باشم عدس پلو میزارم و گوشت جرخ کرده  پیاز داغ و کشمش جدا جدا روش تزیین میکنم

یا کتلت سیب زمینی سرخ شده و گوحه سرخ شده با برنج میپزم

چون بیشتر دوست داریم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چیزی که دوست دارید را بپز وقتی کلم پلو دوست دارید بپزولی من باشم عدس پلو میزارم و گوشت جرخ کرده پیا ...

عدس پلو هم میخوریم حالا یا عدس پلو درست میکنم یا کلم پلو. کتلت بنظرم خیلی جالب نیست خیلی خودمونی هست دیگه