2777
2789
عنوان

تو امتحان تقلب کردم دوربین روشن بوود😰

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 26 پست
دیگه امتحانش سخت بود گفتیم بابا مگه میشه تو دانشگاه تقلب نکنن😭 فکر کردیم دوربینا خاموشه

در حد پاس شدن هم نخونده بودیذ؟

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه کیکی تویی؟🥹ازت توقع نداشتم تقلب کنی😡😂ایشالا چیزی نشه بد به دلت نده

اره متم🥺 

خو دانشجو هم تقلب نکنه؟ ما گفتیم بزار برسیم دانشگاه بعد همه کار میکنیم یه بار اومدیم تقلب کنیم اونم گند زدیم

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

اگه ببینن ک صفر میشین شک نکن. ولی بیکار نیستن ک کیه ب دوربین توجه کنه

همون موقع نمیان چیزی بگن یا صورت جلسه کنن؟

پسر منم امروز گفت دونفر برگه هاشونو جابه جا کردن لو رفتن از شون گرفتن دیگه نمیدونم چیکارشون می کنن

نه در حد برگه یادداشت جابه جا میکردیم ما 

آزمون رو مانیتور بود 

برگه هارو هم نگرفتن 

فیلم دوربین مدار بسته رو که تقلبتو ثبت کرده

نه یکی از بچه ها کتاب جابه جا شده بود فیلم دوربین اون طرفی رو فرستاده بودن تو گروه 

در حد پاس شدن هم نخونده بودیذ؟

چرا ولی نمره بالا میخواستیم 

حالا شاید دوتا سوال هم کلا از رو هم نگاه کردیم چون ترتیب سوالا فرق داشت حق برگشت به عقب هم نبود

ن بعدش تو سایت نمره رد میکنن.

نمره بعد امتحان نشون میده چون امتحان الکترونیکه😞😰 موقع کارنامه پایانترم منظورته؟

نمره بعد امتحان نشون میده چون امتحان الکترونیکه😞😰 موقع کارنامه پایانترم منظورته؟

اره دیگه ثبت نمرات میزنن صفر.بعضا میبینن ولی عمدی میگن بذا دلش خوش باشه  یهو میبینی نمرت کلا پریده سوپرایز میشی😂😂 بعضی وقتا هم سرشون شلوغه حواسشون نیس

اره دیگه ثبت نمرات میزنن صفر.بعضا میبینن ولی عمدی میگن بذا دلش خوش باشه یهو میبینی نمرت کلا پریده س ...

ای وایی😰