2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا ولی پول داشتن حرف اولو میزنه کسیکه پول نداشته باشه نمیتونه استعدادشو شکوفا کنه بااحترام به نظر ...

میتونه تو زمینه ای که دوست داره سرمایه گذاری کنی باید ریسک کنه به هرحال چون اینجا ایرانه قطعا کسی چیزیو دوست داشته باشه توش موفق میشه و اوت استعداده میاد به همراهش پول حرف اولو میزنه بله درست اما تا کی باید بشینه. و. دست روی دست باید از یکجایی شروع کنه دیگه

میتونه تو زمینه ای که دوست داره سرمایه گذاری کنی باید ریسک کنه به هرحال چون اینجا ایرانه قطعا کسی چی ...

کاملا درسته ولی اونیکه تو منطقه محروم هست بدون هیچ امکاناتی آیا راه دیگه ای داره ؟!

کاملا درسته ولی اونیکه تو منطقه محروم هست بدون هیچ امکاناتی آیا راه دیگه ای داره ؟!

میتونه بره یه شهر دیگ 

ببین بهونه نیار آدم بخواد میشه نخوادم نمیشه نباید دنبال معجزه باشی تو کشوری دلار 80 هزار تومنه تلاش نکنی باختی 

میتونه بره یه شهر دیگ ببین بهونه نیار آدم بخواد میشه نخوادم نمیشه نباید دنبال معجزه باشی تو کشوری دل ...

بخدا این اسمش بهونه نیست شهر دیگه هم پول میخواد کسیو میشناسم هزینه نداره بخاطر مریضی پول کرایشو بده بیاد تا شهر بره دکتر 

چشم حتما،ولی من هیچوقت دنبال معجزه نیستم معجزه برای اوناییکه که خدا خودش تعیین کرده نه منه گناهکار😂🤌