2777
2789
عنوان

امروز ی مرد زن دار

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 24 پست
من آرزومه خواهر داشته باشم از نعمتش بی بهره ام

پس خدا بهتون لطف کرده😂 شوخی کردم واقعا داشتن خواهر نعمته 

من عوضش 3تاشو دارم 

به هر حال موفق و شاد باشید خانم همیشه دانا❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دلشون زن تمیز مرتب میخواد ندارن

چرا مردها دوست دارند حرفی بزنن که اعصاب زن هارو تحریک کنه؟ یه نوع بیماریه یا چی؟ بهترین واکنش در مقابل مردهایی مثل تو خونسردیه.میمیرید از توجه جلب نکردن😊

این پست رو گذاشتم خانمای دیگه بخونن

دوستی که گفتی دلشون زن تمیز میخواد جالبه بدونی نود درصد این آقایون  با زن هایی به همسرشون خیانت میکنن که نه ظاهر قشنگی دارن نه شعور نه موقعیت اتفاقا از نظر بهداشتی کلی هم کثیفن فقط یه هول  و هرزه مثل خود آقاهه بودن 

عذاب وجدان نداشته باش پوششت اگر منطقیه به خودت ربط داره هرچی بپوشی ولی خداوکیلی هروقت اینجور مردا به ...

واقعا من سر این موضوع امروز خیلی حالم بد بود چون زنش هم خوشگل بود مرده زشتتتتت اصلا حال بهم زن 

چرا عذاب وجدان میگیری؟ منم بخاطر جدا شدنم خیلی از این پیشنهادا دریافت می‌کنم. حالا تو آرایش ملیح داری. من بیشتر وقتا حتی ابروهامو تمیز نمی کنم و یه رژم نمیزنم ولی بازم‌پیشنهاده سر جاشه. مردا حریص شدن چون تو تلویزیون مدام به غلط تاکید می کنن که تنوع طلبی تو ذات مردا هست