پاپیچم شد و دلم میخواست همونجا بزنم بکشمش من پوششم بد نیست ولی بعد اینکه اینجور مردا بهم نخ میدن خیلی عذاب وجدان میگیرم اصلا پوشش بدی ندارم اصلا رفتار زشتی ندارم اصلا بیرون صدام در نمیاد آرایش ملیح دارم این حس عذاب وجدان لعنتی داره دیوونم میکنه حس میکنم خدا همین بلارو سر خودمم میاره خیلی دلم برای زن و بچش سوخت
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا مردها دوست دارند حرفی بزنن که اعصاب زن هارو تحریک کنه؟ یه نوع بیماریه یا چی؟ بهترین واکنش در مقابل مردهایی مثل تو خونسردیه.میمیرید از توجه جلب نکردن😊
دوستی که گفتی دلشون زن تمیز میخواد جالبه بدونی نود درصد این آقایون با زن هایی به همسرشون خیانت میکنن که نه ظاهر قشنگی دارن نه شعور نه موقعیت اتفاقا از نظر بهداشتی کلی هم کثیفن فقط یه هول و هرزه مثل خود آقاهه بودن
چرا عذاب وجدان میگیری؟ منم بخاطر جدا شدنم خیلی از این پیشنهادا دریافت میکنم. حالا تو آرایش ملیح داری. من بیشتر وقتا حتی ابروهامو تمیز نمی کنم و یه رژم نمیزنم ولی بازمپیشنهاده سر جاشه. مردا حریص شدن چون تو تلویزیون مدام به غلط تاکید می کنن که تنوع طلبی تو ذات مردا هست