2777
2789
عنوان

چجوری به خودم بریم که خوشگل شم به نظرتون این دلیل میشه که زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 22 پست
آرایش غلیظ منظورته؟اگه اره صدرصد خودتو به اون قیافه عادت میدی جوری ک خودت فکر میکنی نکنی زشتی ولی ای ...

یعنی فقط خودم فکر میکنم بدون ارایش زشتم بقیه این فکرو‌نمیکمن اگه  چهرم به ارایش عادت کنخ؟

فقط یه خط چشم با یه رژ هرروز میتونم استفاده کنم؟

کاربری مشترکه منو و و دخترخالمه🤦🏻‍♀️🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید ببینی به فرم صورتت چی میاد مثلا به من فرق از وسط خیلی میاد مخصوصا وقتی روی صورتم میریزم و از پش ...

چجوری باید سبکمو پیدا کنم؟

کاربری مشترکه منو و و دخترخالمه🤦🏻‍♀️🥰

اره فر هستن🤒

موهای منم فره ولی خوب استایلش می کنم

وقتی میری حموم نرم کننده بزن به موهات بزار حدودا ده دقیقه بمونه فقط حواست باشه که به ریشت نزنی وقتی از حموم اومدی بیرون نرم کننده مو بزن البته وقتی موهات خیسه

طرز خوابیدنت هم درست کن تا صبح موهات وز نشه 

من اینطوری همیشه موهام مرتبه و همه از فر موهام تعریف می کنن

چجوری باید سبکمو پیدا کنم؟

برو جلو آینه مدل های مختلف رو امتحان کن 

یه بار همه موهاتو ببر بالا ببند 

یه بار نیم رخ بریز 

یه بار فرق وسط باز کن 

شکل های مختلف دیگه ببین از کدومش به چشمت قشنگ میاد

یعنی فقط خودم فکر میکنم بدون ارایش زشتم بقیه این فکرو‌نمیکمن اگه چهرم به ارایش عادت کنخ؟فقط یه خط چ ...

بنظر من دختری ک فقط با رژ و خط چشم خیلی خوشگل میشه خوشگلتر از ابن حرفاس🥲

اعتماد بنفس داشته باش فکر خودت اینجوریه

من خودمم بعضی وقتا از خودم ایراد میگیرم یا مثلا عروسی اینا میرم سالن عمه هام میگن تو به چیزی نیاز نداری برا چی میری؟در حالی ک تو ذهن خودم حس میکنم خیلی بدم ولی وقتی اطراف یکی اینجوری میگه یکم اعتماد بنفس میگیرم😁

یا روزایی هست گیر  میدم بخودم ک مثلا کارای زیبایی بکنم همسرم نیگه توروخدا بکش بیرون بخدا هیچی فعلا نیاز نداری

شایدم عوارض تنهاییه😒