2777
2789
عنوان

من پسری هستم😔😔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 87 پست
اینایی که میگم تلقین و توهم نیست عین واقعیته و خیلی سعی کردم قبولش نکنم ولی چاره ای جز پذيرش نداشتم ...

چرا فکر میکنی خودت تنهایی ک این مشکلات رو داری فقط؟

منم در گذشتم از بچگیم همین مشکلاتی ک میگی رو داشتم و بعلاوه چندتا مشکل دیگه،پول مشاوره رفتن و ... هم نداشتم،هیییییچ راهی نداشتم جز اینکه خودم برای خودم ی کاری کنم و برای درمون و نجات  خودم آستین بالا بزنم، تو همون حالت افسردگی عمییییییییییق ک هرروز ساعتهاااا مخفیانه و ساکت گریه میکردم  و ب کوهی از حسرت ها و نداشته هام فکر میکردم شروع کردم ب کتاب خوندن و پیدا کردن ریشه مشکلاتم، زخم هام رو یکی یکی دیدم و پذیرفتم و درمان کردم، جملات تاکیدی ب خودم میگفتم، عین ی بچه کوچیک حواسم ب خودم بود ، از خودم مراقبت میکردم و مراقب خودگویی هام بودم، بالاخره کم کم آروم آروم حال و هوام تغییر کرد و قدرتم بیشتر شد تا الان ک خداروشکر حالم خوبه ولی هنوزم مراقب خودمم و دارم رو خودم کار میکنم،با نشستن و نالیدن و کاری نکردن و نومیدی تغییری ایجاد نمیشه، باید عطش شدید ب تغییر و تحول داشته باشی و هیچی جلودارت نباشه، فقط اینجوری میتونی از پس سختیهاش بربیای و چند سال دیگ ببینی چققققققدر با الانت فرق کردی و چققققدر حالت خوب شده، از همین روزا یک قدم یک قدم شروع کن و حرکت کن، چندسال دیگ کیلومترها با جایی ک الان هستی فاصله داری...باور کن ارزشش رو داره🙏🏻🌹

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینجاست که اون عطش به تغییر و تحول ازم گرفته شده

چون زیادی ب این شرایط عادت کردی،نباید ب خودت اجازه بدی ب درد و رنج عادت کنی،اینجوری توش غرق میشی، ب هرچی عادت کنی توش گیرمیفتی و غرق میشی، معتادا رو نگا کن؟!

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

حس میکنم ضعف فیزیکی دارم حال و حوصله ندارم اصن

هرروز بعد از صبحانه یا ناهار یه کپسول مولتی ویتامین بخور، اگ حتی ضعفت خیلی زیاده دوبار در روز بخور، ی بار بعد صبحونه ی بارم بعد ناهار یا شام، هرروز لااقل ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بدو ک ضربان قلبت و تنفست بره بالا،خودمم حالت ضعف بدنی رو داشتم باهمین چیزا خیلی خوب شدم، حتی افسردگیمم خیلی کمتر شد ، مواد مغذی ک ب بدن نرسه ، مواد شیمیایی آرام بخش و نشاط آور تو مغز ساخته نمیشن بخاطر همین همش حس گرفتگی و بی حالی و پژمردگی داری.

ممنونم از توصیه ات🌺🌺سعی میکنم انجام بدم

خواهش میکنم🌷🌷

ان شاالله همه چی بهتر میشه برات، دلت قرص باشه.

ان شالله خدا کنه

الهی آمین✨🌹

تا خدا هست ناامیدی معنایی نداره، ازش بخواه ک بی صدا تو رو میشنوه✨🌷🙏🏻

آمین🌺🌺👐

🌺🌺✨