2777
2789
عنوان

شوهرم قبل ازدواج با یه زن متاهل دوست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست
نمی‌دونم واقعا چیکار کنم. اصلا از ذهنم بیرون نمیره نمیتونم باش مهربون باشم

عزیزم منم همسرم با دونفر تو سن خیلی پایین رابطه داش البته دختر بودن و نزدیک فامیل رو اونا حساسم اما کاری ب کارش ندارم میدونم چی میکشی ولی بیخیال باش اون ی شهر دیگس ن میبینه نه چیزی اصلا نگران نباش زندگی تو کن

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می‌دونم برات سخته استارتر جان اما این مربوط به زمانیه که شما تو زندگیشون نبودی؛ جزء اشتباهات خودشه و ...

میتونم بهش اعتماد کنم‌؟ برای من همیشه ارتباط با زن و مرد متاهل خط قرمز بوده 

اولا ک اون نمیدونسته یارو متاهله بعدم اکثر پسرا دوس دختر داشتن تو مجردی حتی اگه تو مجازی بوده

چرا بعدش دیگه فهمیده ولی رابطه رو ادامه دادن. شوهرم هم درگیر احساس بهش شده بود. رابطه جنسی هم داشتن

موقع رابطه یاد این میوفتین که قبلا بدنش با کسی دیگه بوده ؟ و اذیت بشید ؟ من حس میکنم اون زنها ک شوهر ...

دو سه روز این موضوع رو فهمیدم و از اون موقع هنوز رابطه برقرار نکردیم.  ولی بله حس میکنم همینطور که میگی بشه برام..

چرا بعدش دیگه فهمیده ولی رابطه رو ادامه دادن. شوهرم هم درگیر احساس بهش شده بود. رابطه جنسی هم داشتن

مهم اینه ک الان پشیمونه و تورو دوس داره الان فکر کردن ب گذشته ارزشی نداره که.‌.انسان جایزالخطاس فریب میخوره دل میبنده احساس میزاره بعد میفهمه اشتباه بوده..ناراحت نباش تازه با رفتارت  وابستش کن

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

دو سه روز این موضوع رو فهمیدم و از اون موقع هنوز رابطه برقرار نکردیم. ولی بله حس میکنم همینطور که م ...

💔💔 عزیزم 

چقدر سخت ، پس چرا من حس کردم یکی دوماه پیشم این تاپیکو خوندم 

هر کسی مشکلی داره 

مهم اینه ک الان پشیمونه و تورو دوس داره الان فکر کردن ب گذشته ارزشی نداره که.‌.انسان جایزالخطاس فریب ...

آره دقیقا باید سعی کنم فقط فراموش کنم.. با چه رفتارهایی وابستش کنم ؟

آره دقیقا باید سعی کنم فقط فراموش کنم.. با چه رفتارهایی وابستش کنم ؟

مردا جذب زن خوش رو خوش خنده و مهربون میشن غذای خوب بپز باهاش حرف بزن ازش تعریف کن لباس شاد بپوش انقدر فکرشو از خودت پر کن ک این داستانا یادتون بره عزیزم الان هرچی بشینی گذشتشو ب رخش بکشی از توهم نا امید میشه 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

نه فوق العاده وفادار اصلا باورم نمیشد شخصیتش اجازه داده باشه با زن متاهل رابطه داشته باشه.‌نمیدونم چ ...

بخاطر آرامش خودت و آرامش زندگیت بهش فکر نکن هرکسی ممکنه اشتباه کنه مهم الانشه. آرامش ذهن و قلب خودت ارزشش خیلی بیشتر از اینه که بخاطر گذشته اذیت کنی خودتو

بعدشم الان اگه خیلی فکر کنی روان خودتو نابود کنی ناخودآگاه به روش میاری روت تو روش باز میشه عواقب دیگه ای داره مثل دور شدنش ازت پس بهترین کار اینه که هر موقع ذهنت رفت اون سمتی، خودت به خودت کمک کن و سرگرم شو که روحیتو بتونی حفظ کنی. میدونم سخته ولی بازم حرفم اینه که کاریش نمیشه کرد با عزت نفش و اعتماد به نفس باید سرزنده بمونی

میتونم بهش اعتماد کنم‌؟ برای من همیشه ارتباط با زن و مرد متاهل خط قرمز بوده

آره عزیزم... آشنایی شما بعد از پشیمونیش بوده 

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️