من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فرصت خواستم و داد معذرت خواهی کردم توضیح دادم خندید گفتم باور کن قسم خوردم گفت باور کردم نمیکردم جوابتو نمیدادم گفت من قبلا انقد بهت اعتماد داشتم بین ۱۰۰ تا مرد لخت ولت میکردم میدونستم دست نخورده برمیگردی اما الان خونه زیر متو هم بهت شک دارم بهم گفت من تو اینچن ماهی ک باهمیم برو از فلانی بپرس از اون بمرس تو کمیشناسیشون بگو ارش چ ادمی بود هر هفته با یکی بودم دنبال کثکش بازی و گصکلک بازی روز اول بهت گفتم چی گفتم من دنبال رابطه جدیم من ب خاطر تو همه چیمو کنار گذاشتم حتی ب هیچ کس فکر نکردم هرکی پیام داد زنگزد اول ب تو گفتم شمارشو دادم ب تو تو چطور دلت اومد تو بغل من فکر یکی دیگ باشی من وقتی با تو بودم میگفتی اب نخور نمیخوردم
کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
داشتم با پارنترم حرف میزدم گفت میرم دستشویی رفت خیلی دیر اومد نوشت خب جوابش دادم دیگ جوابم نداد فک کردم خوابش برده آخه خوابش میومد بعد یک ساعت بدون هیچی یه سلام خشک خللی نوشته دگ باز جواب نمیده یعنی چی اخه