2777
2789
عنوان

چجور به مشاورم بگم درس نخوندم خستم🥺🤦🏻‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودمو گول بزنم؟؟؟؟ آخرش که نیست حس میکنم اولشه تازه

عزیزدلم تو اینهمه سال درس خوندی و امسال سال اخرته ، بعد از این قراره وارد یه محیط جدید بشی با ادمای جدید اشنا بشی و خیلی اتفاقای دیگه … به این فک کن‌ که چند ماه دیگم تحمل کنی و با تمام توانت بجنگی قراره یه لبخند از ته دل بزنی  … وقتی انقد دغدغه داری برای درست ینی میتونی موفق بشی ، یه استراحت به خودت بده ، یه بیرون برو یه هوایی عوض کن بعد با قدرت شروع کن ، شاید یه وقتایی حس کنی نتیجه نگرفتی ولی به این فکر کن تو وقتی یه گیاهم میکاری اروم اروم رشد میکنه ، درس خوندنم همینه ، یه وقتایی ترازترمیره بالا میاد پایین ولی تو قراره چند ماه دیگه نتیجه نهاییشو ببینی ، از ته دلم برات ارزوی بهترینارو دارم ❤️💪🏻

اون روی سگم باهاتون صحبت میکنه ، بفرمایید.

خستگیم طبیعیه آیا؟ یا دارم تنبلی میکنمو

طبیعیه امیدتو از دست نده

پسرم هم کنکوری ویک بچه دانشجو دارم خودم مشاورشونم والبته که بارها واقعا نگرانی ناامیدی استرس موفق نشدن درماندشون میکرد به قول دوستان حمایت روحیم تاثیر بیشتری داشت ودر موفقیت اولی انشالله 

که امسال موفق میشی

طبیعیه امیدتو از دست نده پسرم هم کنکوری ویک بچه دانشجو دارم خودم مشاورشونم والبته که بارها واقعا نگر ...

نتونستم چیزی بگم فقط نوشتم خراب کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️