2777
2789
عنوان

تاحالا شده نگای باباتون کنین ببنید چقد پیر شده بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 58 پست

آخ هاییر عزیزم🥲

امشب خونمون شام دعوت بود و دقیقا به این فکر کردم که چقدر فرسوده شده :))

کاش میشد از عمرم بهش بدم تا بیشتر زندگی کنه

اون آدم لایق زندگی طولانی تریه🥺

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خیلی زیاد 

من دورم هر ی سال و نیم دو سال میبینمش به شدت بهش علاقه دارم 

هر بار میبینمش غم عالم میشینه به دلم با اینکه رو فرمه ورزشکاره ولی خب چین و چروکاش یجور که متوجه نشه زل میزنم بهش فرم دستاشو دوس داشتم از بچگی دستاشو میبینم که چطور لاغرتر شدن چروکتر شدن پدرم ی کاریزمای خاصی داره کاش میشد ی روز بهش بگم چقد دوسش دارم چقد دوس دارم سرم دست بکشه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای بالاخره یکیی هست منو درک کمه😭😭

عمه ام خیلی جوون بود فوت کرد لحظه ب لحظه شاهد شکسته شدن بابام شدم

هیچوقت هیچوقتتتت اون لحظه ک خبر فوت عمه مو ب بابام دادن یادم نمیره بدترین شب زندگیم بود😓😓

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
چرا عزیزم مگه مشکلی داری شما

نه دوماهی هست بابام نگاهم میکنه اشک توی چشماش جمع میشه اصلا نمیدونم دلیلش چیه 

همش میگم دورازجون نکنه مریضه بمن نمیگه فقط بهم زل میزنه بغض میکنه

خیلی نگرانم 

کلا همش تو فکرمه این موضوع بیرونم نمیره

و‌من شدیدا دلم می‌گیره

من دورم ازش شاید هر شش ماه همو ببینیم 

تلفنی حرف زدنش رو هربار با سری قبل مقایسه می‌کنم لرزش صدا و لحن حرف زدنش داغونم میکنه

خدا رو شکر برادرم نزدیکش هستن و مراقبشون هستن

اما پدرو مادرامون رو ما پیر کردیم یاد روزی که غرور بابامو رو شکستم و رو حرفش حرف زدم یاد زنگی که زد و گفت برگردی هم دخترمی اما من گاوووووووو نفهمیدم