2777
2789
اگر همه مثل شما واقعیت رو خیلی خوب میپذیرفتن زنا هنوزم حق رای و تحصیل نداشتن

به نظرم ربطی نداره

خیلی از زنایی که ازدواج کردن، اگه مستقل بودن و پشت و پناه درست و حسابی داشتن به هیچ وجه ازدواج نمی کردن

ازدواج می کنن برای فرار از خونه پدری و رسیدن به یه استقلال کم که از کجا تامین میشه؟ جیب شوهر

پس اینجا هم باید گفت زنا هم برای پول ازدواج می کنن.

اینکه یه مرد چنین چیزی رو به زبون آورده، می تونه دلایل زیادی داشته باشه، شاید اونم اینو حس کرده که زنش برای پول اونو می خواد.

در کل با رسم و رسومات ایران بخوای در نظر بگیری، پس مهریه و قول و قرار های اول ازدواج هم، ازدواج رو به یه نوع معامله تبدیل می کنه

کی چی بخره، کی چی نخره، چقدر بحث در مورد مهریه  می کنن و...

اون زن تعهدی به رابطه اون مرد نداره مرد مسئول رابطه خودشه ا کسی که مقصره اگرم منظورتون زن خود مرده ک ...

منظورم مشخصه.هر مردی که خیانت کرده یعنی با یک زن رابطه مسموم رو اغاز کرده.جدیدا همینجا هم که متاسفانه زیاد دیدم میگن حتی خانمهای متاهل هم خیانت میکنن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من میگم نباید خانوم این جمله رو بزرگش کنه و سختش کنه.اون مرد هم ربات و ادم اهنی نیست احساس داره ح ...

اگر زن میگفت من فقط برای پولت باهات ازدواج کردم چی؟یا حتی بگه فقط برای نیاز جنسی باهات ازدواج کردم

منظورم مشخصه.هر مردی که خیانت کرده یعنی با یک زن رابطه مسموم رو اغاز کرده.جدیدا همینجا هم که متاسفان ...

جمله اولم حوابتون بود زن مسئول رابطه مرد نیست 

الان مشخصه از حرفاتون درونتون یه زنستیزی نهادینه شده که هرجا زن رو مقصر میدونین چون زورتون به مردا نمیرسه از خودتون و سوادتون خجالت بکشین چ ا که یه جایی از تاریخ یه عده زن برای شما قیام کردن

اگر زن میگفت من فقط برای پولت باهات ازدواج کردم چی؟یا حتی بگه فقط برای نیاز جنسی باهات ازدواج کردم

عزیزم میدونید تکه گمشده پازل صحبت ما چیه ؟ من میگم این مرد یک حرفی زده که خیلی نباید برای اشتباه بودنش مبالغه کرد.پر و بالش داد و چیز عجیبی ازش ساخت.گاهی تو زندگی چه بین زن و شوهرا چه دو خواهر چه دو دوست حتی والدین با فرزند حرفهایی رد و بدل میشه که پشتوانه فکری و سبقه اندیشه ای نداره.یه چیزی گفته و ممکنه همون لحظه یا فردا خودشم حرف خودشو قبول نداشته باشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
به نظرم ربطی ندارهخیلی از زنایی که ازدواج کردن، اگه مستقل بودن و پشت و پناه درست و حسابی داشتن به هی ...

مهریه تنها سلاح زنه دربرابر قانون های مختلف ضد زن مثل حق تحصیل حق طلاق حق اشتغال عدم حضانت و ولایت فرزند چرا درمورد اینا حرف نمیزنین؟چرا درمورد سهم کم ارث زن نمیگین؟

اگر زنی برای استقلال با مردی ازدواج می‌کنه مقصر اون نیست جامعه است که بهش ازادی نداده و شما باز مقصر میدونینش؟

جمله اولم حوابتون بود زن مسئول رابطه مرد نیست الان مشخصه از حرفاتون درونتون یه زنستیزی نهادینه شده ک ...

عجب.حدس میزدم از ابتدا گفتگو با شما نتیجه نداره.چقدر متعصبانه و خشمگینانه به موضوعات و مسائل اطرافتون نگاه میکنید.قضاوت و پیش داوری میکنید.شبتون خوش

عزیزم میدونید تکه گمشده پازل صحبت ما چیه ؟ من میگم این مرد یک حرفی زده که خیلی نباید برای اشتباه بود ...

شما الان زوج درمانی نمیکنید درمورد یک جمله نظر میدین نه سابقه اش

تو تاپیک یه خانمی بود که خودشم نمیدید چه ظلمی در حقش شده و زنایی مثل شمام از ظالم دفاع میکردن مرد کم وکیل مدافع داره که زنام مدافعشونن؟

عجب.حدس میزدم از ابتدا گفتگو با شما نتیجه نداره.چقدر متعصبانه و خشمگینانه به موضوعات و مسائل اطرافتو ...

فقط برای پجود زنانی مثل شما متاسفم شما دلیل عقب بودن زن ها و این همه قانون علیهشون هستید کاش زودتر منقرض بشید

شما الان زوج درمانی نمیکنید درمورد یک جمله نظر میدین نه سابقه اشتو تاپیک یه خانمی بود که خودشم نمیدی ...

سخت میگیرین.حواستون باشه که فمنیست خیلی وقته مردود شده

فقط برای پجود زنانی مثل شما متاسفم شما دلیل عقب بودن زن ها و این همه قانون علیهشون هستید کاش زودتر م ...

این هم ادبتون برای کسیکه محترمانه و از سر دوستی وقت گذاشته و باهاتون گفتگو کرده.شما مشخصه از جاهای دیگه ناراحتین و خشمتون رو در جملات پیاده میکنید.موفق باشید

مهریه تنها سلاح زنه دربرابر قانون های مختلف ضد زن مثل حق تحصیل حق طلاق حق اشتغال عدم حضانت و ولایت ف ...

خوب مشکل خود ما زن ها هستیم که می پذیریم چنین ازدواجی رو.

حقی که باید بهمون بدن رو نمیدن و به جاش یه مهریه رو قبول می کنیم که باز هم اگه بخوایم اونو از شوهرمون بگیریم قانون طرفمون نیست، تهش میشه یه مهریه قسطی که چندان فرقی با نبودنش نداره.

شاید نسل الان این اوضاع رو تغییر بده که قطعا میده

هر چی بیشتر می گذره ازدواج های بیشتری رو می بینیم که حق طلاق و... به زن داده شده

سخت میگیرین.حواستون باشه که فمنیست خیلی وقته مردود شده

برای دنیای مردپرستی مثل شما کاش هیچ وقت وجود نداشت

واقعا ناراحتم که امثال شمام امکان سواداموزی دارن درحالی که لیاقتش رو ندارن