2777
2789
عنوان

شوهرم گفت پولمو پس بده وگرنه وسایلات میفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 53 پست
اخه ۷ تومن هم خرج گشت و تفریح خودت ک نکردیبرا زندگیت رفته

مردک گدا

گم بشه ۷ تومنم پوله اخه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
مطمئنم به موقع واریز نمیکنه گوشی صاحبخونه رو جواب نمیده

وظیفه دادن اجاره خونه بر عهده شوهرته

اینکه اون کوتاهی بکنه به شما مربوط نیست

اگه صاحبخونه هم بهت چیزی گفت بگو با شوهرم صحبت کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب از رهن کم بشه😂چرا روانتو به خاطر چنین مرد بی درکی بهم بریزی؟

رهن رو لازم دارم ماشین ثبت نام کردم 

رهن رو برا تکمیل وجه لازمش دارم

نمیذارم هزارتومتش بابت اجاره بره

بحثم رفتار بد و بیشعوریه شوهرمه

زود از کوره در میشه توهین میکنه نمک نشناسه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
مردک گداگم بشه ۷ تومنم پوله اخه

درامدش چقدره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

وظیفه دادن اجاره خونه بر عهده شوهرتهاینکه اون کوتاهی بکنه به شما مربوط نیستاگه صاحبخونه هم بهت چیزی ...

ب اسم منه قرارداد خونه

درامدش چقدره

درامدش خوبه

داره خونه میسازه اونحا خرج میکنه

یه مدته بی اعصابه

زود توهین میکنه

روانیه

درامدش خوبهداره خونه میسازه اونحا خرج میکنهیه مدته بی اعصابهزود توهین میکنهروانیه

راضی نمیشه برید مشاور

مشاور کلی خیلی خوبه

اصلا ادمو نجات نیده ، بهت راهکار میده ، کمکت میکنه 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

رهن رو لازم دارم ماشین ثبت نام کردم رهن رو برا تکمیل وجه لازمش دارمنمیذارم هزارتومتش بابت اجاره برهب ...

اگه قرارداد به نام شماست پس مسئله فرق داره

حتما باید اجاره رو ازش بگیری 

ماشین به نام خودته؟

وقتی سر چنین چیز مزخرفی بحث می کنه، تو هم جوابشو بده و ساکت نشین 

بگو وظیفته که اجاره و قسط رو بدی، چیو می خوای ازم پس بگیری.

حس می کنم هم شما شاغلی و هم شوهرت

و با همدیگه حساب و کتاب دارین

اگه قرارداد به نام شماست پس مسئله فرق دارهحتما باید اجاره رو ازش بگیری ماشین به نام خودته؟وقتی سر چن ...

اره جواب ک میدم ولی خیلی ناراحتم طرفم اینقدر عقب موندس.

من شاغلم ولی حسای کتابم جداست برا خودمه

راضی نمیشه برید مشاورمشاور کلی خیلی خوبهاصلا ادمو نجات نیده ، بهت راهکار میده ، کمکت میکنه

باید یه فکری بکنم وگرنه اینجور پیش بره سکته میزنم

مگه چقدر توان دارم

شما چرا خرج‌و مخارجو گردن گرفتی؟!

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
باید یه فکری بکنم وگرنه اینجور پیش بره سکته میزنممگه چقدر توان دارم

حیفی یخدا

شما چرا خرج‌و مخارجو گردن گرفتی؟!

چون من با دقت همه چیز رو به موقعش پرداخت میکنم مینویسم

بع اون باشه میخواد بی برنامه باشه آخرشم گوشی بقیه رو جواب نده 

اره جواب ک میدم ولی خیلی ناراحتم طرفم اینقدر عقب موندس.من شاغلم ولی حسای کتابم جداست برا خودمه

سعی کن منطقی باهاش صحبت کنی و بهش تذکر بدی بابت رفتار های احمقانش 

وگرنه اگه از اول همین بوده و هست، قرار هم نیست عوض بشه

چرا باید یه زن مستقل چنین مردی رو تحمل کنه؟

حیفی یخدا

دیگه دیر شد

تمام صدم رو گذاشتم تو این زندگی

اینم جوابمه