2777
2789
عنوان

اوایل زندگی خونتون رهن بود یا اجاره یا مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 7747 بازدید | 336 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولش ی خونه نقلی ی خوابه با کلی وام خریدیم بعد از سه چهارسال جای بزرگتر رهن کردیم الان سه ساله رهنیم و خونه خودمون هم دادیم رهن ،تو فکر اینیم ک خونه رو بفروش باز باکلی وام بتونیم خونه بزرگتر بخریم 

ما از اول ازدواج که ۵ سال شده طبقه بالای خونه مادر شوهرم هستیم که خود همسرم ساخت دوتا خونه مستقل هم ...

همسرتون جسارتا شغلشون چیه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خونه پدریش ولی گفته واسه خودتون ارثیه،ولی خودمون هم خونه خریدیم ۲ ساله که ازدواج کردیم

چجوری خریدید

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من رهن واجاره بودم داخل یه سوئیت کوچیک خانوادم چون کسر شانشون نمیومدن خونم تازه ماشین هم نداشتیم شوه ...

ایشالا بخرید 

یک سال و نه ماهه ازدواج کردم رهنه خونمون ولی خونه داریم چون اونجا آسانسور ندارن رهن کردیم

چجوری خریدید 

اولش ی خونه نقلی ی خوابه با کلی وام خریدیم بعد از سه چهارسال جای بزرگتر رهن کردیم الان سه ساله رهنیم ...

ایشالا 

چجوری خریدید 

ایشالا چجوری خریدید

وام ازدواج جفتمون با کلی وام دیگه سال ۹۶ خریدیم ینی از حقوقش چیز زیادی نمیموند با کلی دنگ فنگ تا اخر ماه میکشوندیم 

هی وام تموم میشه باز وام میگیریم😅 کلا زندگی کارمندی همینه همه چیز با وام و برنامه ریزی برا مخارج وگرنه نمیشه

الحمدلله وام چی بود و چقدر بود لطف میکنید قسط هاشم بگی چقدر بود

وام مسکن بود سال ۹۱ بیست تومن بود ماهی ۲۴۰خب اون موقع هم ۲۴۰ سنگین بود برامون 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
وام مسکن بود سال ۹۱ بیست تومن بود ماهی ۲۴۰خب اون موقع هم ۲۴۰ سنگین بود برامون

یعد سال ۱۴۰۰هم که خونرو بزرگتر کردیم یعنی ۳۰متر بزرگترش کردیم باز ۲۰۰تومن وام اوراق گرفتیم الان ۳۴۰۰هرماه وام اونو میدم ۱۲ساله😖😖😖

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه باز نشد درخواست دوستی بده اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

چجوری خریدید

وام گرفتیم یکمی طلا فروختیم شوهرم هم ماشینش رو فروخت 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....