2777
2789
هنوز ب طور رسمی تاییدش نکردن تو ایران ی ویروس خیلی خطرناک دیگس

نیست بالام ا باور کن نیست الان اصلا نباید به این چیزا فکر کنی تمرگزت رو بزار رو درس حیف عزیزم

یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من واقعا دارم پشت کنکور نابود میشم

و الان دارم به حرف کسایی که بهم گفتن با این رتبه پشت موندی دیوونه ای میرسم😄

انشالله زودتر بیاد بدیم تموم شه این لعنتی

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

عقب نمیفته

تا ده روز‌دیگ پیک انفولانزا و ویروس میخابه

دلتو صابون نزن بجاش تلاشتو بیشتر کن اگ تا الان روزی ۳ ساعت میخوندی بکن ۴ ساعت ۵ ساعت

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
تو اینستا توحید سلیمانی دکتر شادی حسام خضری و حامد رییسی رو پیجشون رو یه چک بکن متوجه میشی

اینستا ندارم

میشه بگی چخبرهه

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
من واقعا دارم پشت کنکور نابود میشمو الان دارم به حرف کسایی که بهم گفتن با این رتبه پشت موندی دیوونه ...

رتبت چند شد مگه؟

سال چندمته؟

عقب نمیفتهتا ده روز‌دیگ پیک انفولانزا و ویروس میخابهدلتو صابون نزن بجاش تلاشتو بیشتر کن اگ تا الان ر ...

عزیزم تازه وارد شده

ووهان چین قرنطینه شده

عزیزم تازه وارد شدهووهان چین قرنطینه شده

دوس داری ینی بدبختی زمان کرونا تکرار شه تا تو کنکور ندی ؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
اینستا ندارممیشه بگی چخبرهه

هیچی عزیزم ببین مثلا آنفولانزا سالهاست بوده دیگه تو زمستون بیشتر میشه اینو یه چی تو همین مدلاس مگه زمستونها مطب ها و درمانگاه ها پرواز بیمار نیست هنیشه؟ فکر کن چین با اون جمعیت زمستون بیمارستان اش چه جوری میشه ؟ ربطی به ویروس قدیم و جدید نداره کلا به خاطر فصل 

عزیزم تازه وارد شدهووهان چین قرنطینه شده

نه عزیزم قرنطینه نشده فقط توصیه کردن مراقبت کنن اونم به خاطر جمعیت زیادشون باور کن

ن بابا خدا نکنهمنظورمه همچین چیزی هست

کاش بدونی کنکور اصلا مهم نیست

اینو کسی بهت میگه که ۳ بار کنکور داد رشته دلخواهشم قبول شد ولی اینو بدون انقدری ارزش نداره بخای سرش خودتو اذیت کنی، تمام تلاشت رو بکن تا بعدا با حس خوب این سال برات یاداوری بشه

چند ماه؟

من گرفتم چند روز هست ک گرفتم.‌ خون ریزی بینی و گرفتگی بینی و.... داره.‌تهوع و... .  البته علائمش از یه فرد ب فرد دیگه فرق داره و بستگی ب سیستم ایمنی ت داره. یکی با ۳ روز خوب شده. منی ک ۱ هفته شده خوب نشدم