جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دلتو صابون نزن بجاش تلاشتو بیشتر کن اگ تا الان روزی ۳ ساعت میخوندی بکن ۴ ساعت ۵ ساعت
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
دوس داری ینی بدبختی زمان کرونا تکرار شه تا تو کنکور ندی ؟
🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانمهایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.
هیچی عزیزم ببین مثلا آنفولانزا سالهاست بوده دیگه تو زمستون بیشتر میشه اینو یه چی تو همین مدلاس مگه زمستونها مطب ها و درمانگاه ها پرواز بیمار نیست هنیشه؟ فکر کن چین با اون جمعیت زمستون بیمارستان اش چه جوری میشه ؟ ربطی به ویروس قدیم و جدید نداره کلا به خاطر فصل
یاد من باشد که کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
اینو کسی بهت میگه که ۳ بار کنکور داد رشته دلخواهشم قبول شد ولی اینو بدون انقدری ارزش نداره بخای سرش خودتو اذیت کنی، تمام تلاشت رو بکن تا بعدا با حس خوب این سال برات یاداوری بشه
من گرفتم چند روز هست ک گرفتم. خون ریزی بینی و گرفتگی بینی و.... داره.تهوع و... . البته علائمش از یه فرد ب فرد دیگه فرق داره و بستگی ب سیستم ایمنی ت داره. یکی با ۳ روز خوب شده. منی ک ۱ هفته شده خوب نشدم