2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دفاتر مهاجرت رو ازکجا میتونم پیداکنم

همه شهر ها ی بزرگ دارن بزن توی نت دفاتر مهاجرتی جایی که هستید کمکتون میکنن در مورد رشته اینا تو یوتیوب هم کلی اطلاعات مهاجرتی هست 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
رشتم تجربی نیس گلم انسانیهاره۱۸سالمه گلمخوب چه کلاسی برم

اگر تصمیمشو داری حسابی تحقیق کن. ربطی به رشته دیپلمت نداره.  دوستان گفتن باید مدارکی داشتهباشی که اون کارفرما اوسبیلدونگ بدونه علاقه داری. من دارم جهاد دانشگاهی کلاس میرم بخاطر پرستاری. هلال احمر هم مدرکش میشه. توی گوگل بزنی گروه اوسبیلدونگ تلگرام احتمالا بیاد. اونجا کلی اطلاعاته. ولی اصل زبانه. من تلاشمو میکنم بخاطر دخترم بریم با همسرم. تا خدا چی بخواد. سن شما خیلی خوبه و پذیرشش رو شاخش. یونیوب کلی کلیپ گذاشتن

اگر تصمیمشو داری حسابی تحقیق کن. ربطی به رشته دیپلمت نداره. دوستان گفتن باید مدارکی داشتهباشی که او ...

اره تصیمیمشو دارم تا۲۰یا۲۲اونجا باشم

اره منم همین فکرو میکنم

اها بعد سرچش کنم میاره واسم؟ 😥

میشه دعاکنی که منم بتونم برم🤧🙃🙏🏻