2777
2789
عنوان

چرا معلمیو با دندانپزشکی مقایسه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 42 پست

این چند سال ما یه خانوم معلم با شعور دیدیم که راضی بود

کاش همه مثل شما بودن 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا انقدر معلما از زمین و زمان شاکی انخب اگه اتقدر بده چرا موندید هنوزاگ واقعا خوب نیست خب ا ...

منم دبیرم و اصلا هم شاکی نیستم 

والله نمی‌دونم چرا یه عده از معلم ها اینقدر مینالن‌

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اتفاقا من خیلی از معلکها رو اصلا قبول ندارم و همه معلمها شغلشون رو با وجدان انجام نمیدن همونطور که دندانپزشکا هم همه با وجدان نیستن و کل شغلها همینطورن 

همه چیز زندگی نوبتیه ،نوبت منم میرسه

ما معلماهمیشه بین پول و عشق عشق رو انتخاب کردمو به همین خاطرع ک معلم شدیممقایسشونم اشتباههدندان پزشک ...

دندونپزشکا هردوشو انتخاب کردن چون هیچکدوم به تنهایی کافی نیست!

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

کلا بگذریم از حقوقشون واقعا جایگاه اجتماعی برابری ندارن معلمی کجا دندونپزشک کجا بعد سختی قبولی دندون با هیچ رشته ای قابل قیاس نیس!!

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

واقعا پولدار نیستن؟

نه 🦦

چون همه فقط یاد گرفتن برن تو مطب دو دو تا چهار تا کنن نه به اجاره اون مطب فکر میکنن نه به اون وسایلی که دندون پزشک می‌خره 💀

هر کی بلند میشه معروف ترین متخصص و جراح رو در نظر میگیره فکر میکنن هر پزشک و دندون پزشکی هم ماهی ۳۰۰_۴۰۰ درآمد داره

جدا از اینکه عمومی درآمد نداره تو خود تخصص هم پول برای همه نیست !

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

فقط اونایی که این تاپیکو جدی میگیرن 🤦🏻‍♀️😂

بیکار و عقده این انگار😐😂

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖