2777
2789
بده پیک مث من

ببین بنظرت من خیلی پیک می بازی دراوردم؟ ما ۵ ماهه باهمیم تولد من زودتر بود برام انگشتر طلا ظریف گرفت قبل اونم خب هفته ای دو سه بار بیرون و کافه رستوران و هربارم میومد باکس گل و سبد گل و اینا میگرفت منم این تایم براش هودی و کتونی و صندل طبی‌ برا بیمارستان گرفتم یکی دوبارم کافه حساب کردم ما خیلی کافه میریم البته الان پشیمونم میگم کاش کمتر خرج میکردم یوقت باعث نشه خودشو گم کنه البته اونجوری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بنظرت من خیلی پیک می بازی دراوردم؟ ما ۵ ماهه باهمیم تولد من زودتر بود برام انگشتر طلا ظریف گرفت ...

ببین من و اون تو این دوسال نزدیک 40 تومن پول غذاهامون شده جدا از کادو ها برای هم گوشی و تبلتم میگیریم اگ واقعا همو دوست دارید این حرفا اصلا معنا نداره بنظرم 

ببین من و اون تو این دوسال نزدیک 40 تومن پول غذاهامون شده جدا از کادو ها برای هم گوشی و تبلتم میگیری ...

اره جیب منو اون نداره اونم قدرمو میدونه ولی ببین واقعا خودم حس بدی میگیرم میگم من چرا انقد اول رابطه اندازه اون هزینه کردم بنظرت حسم اشتباهه؟

اره جیب منو اون نداره اونم قدرمو میدونه ولی ببین واقعا خودم حس بدی میگیرم میگم من چرا انقد اول رابطه ...

ببین اینو از ی ادم نرمال بپرس من روز اول رابطه برای اشناییمون کیک و دسته گل گرفتم و اونم کادو گرفت:) 

ببین اینو از ی ادم نرمال بپرس من روز اول رابطه برای اشناییمون کیک و دسته گل گرفتم و اونم کادو گرفت:)

خب پس خداروشکر یکی مثل خودم پیدا کردم😁😍اینجا همه سرزنشم کردن گفتن خیلی خرج کردی و نباید میکردی و…چون حس کردم آدم خوبیه و دوسش دارم اینکارو کردم دیگه نمیدونم اون چ برداشتی کنه ولی خیلی دوس داره کادوهایی ک خریدمو همش استفادشون میکنه

خب پس خداروشکر یکی مثل خودم پیدا کردم😁😍اینجا همه سرزنشم کردن گفتن خیلی خرج کردی و نباید میکردی و…چ ...

خیلی خوبه واقعا مشکل اینجاست برعکس برای من همیشه سر کادو هام دعوام میکنه میگه چرا میخری من باید بخرم همش بحث داریم سرش