2777
2789

نفهمیدم چرا اتو میکنی بعد میندازی ناشین؟

ببین من همیشه چادرم با لباسا خیلی کم یعنی باید ماشین سبک باشه رو دور خیلی تند هم نباشه که ابشو زیاد بگیره، نکته بعدی حتماااا اب سرد باشه میشورم و بعد همونطور خیس کامل صاف اویزون میکنم

یعنی چادرای استین دارو سر جالباسی میذارم از بلندی اویزون میکنم و چادرای ساده کاملا باز،میکنم رو رخت پهن کن

بعد اگه نیاز بود از پشت چادر با اتو پرس بخار اتو میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی مشکل از شویندس؟؟با دست هم که بشورم باز باید مث همیشه بندازم ماشین خشک کنه چون جایی ندارم که بتون ...

اشکال نداره خیلی بزار لباسشویی رو دور کم و بله شوینده خیلی مهمه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
اگه مدام چادر و اتو کنید چادر به اتو عادت می کنه و هم زودتر بور می شه هم مدام چروک می شهمن با این رو ...

همون دیگه چادر نباید اتو بشه نهایتا یکبار اتو میشه بعد که میشوری سر میکنی دیگه چروک نمیشه ولی اگر اتو کنی نشوری و سر کنی زود چروک میشه منم اینو شستم که چروک نشه ولی باز چروکه 

نفهمیدم چرا اتو میکنی بعد میندازی ناشین؟ببین من همیشه چادرم با لباسا خیلی کم یعنی باید ماشین سبک باش ...

چادر اگر اتو بشه خیس نشه شسته نشه وقتی سر کنی فوری چروک میشه 

همون دیگه چادر نباید اتو بشه نهایتا یکبار اتو میشه بعد که میشوری سر میکنی دیگه چروک نمیشه ولی اگر ات ...

راه حلش نرم کننده

من که می شورم کمی ابش و می گیرم و داخل بالکن دسته های چادرم و روی هم می زارم و روی بند می اندازم

واقعا از شر اتو کردن خلاص شدم

و بافت چادرمم سالم تر می مونه

چون من سرکار ودانشگاه می رم کل تایم چادرم همراهمه و استفاده می کنم 

ولی تا کثیف نشه نمی شورمش و چروک هم نمی شه

کمترین دور ماشین رو انتخاب کردم باز چروک شد

جنس خود چادر شاید خوب نبوده بعد چندبار استفاده خراب شده

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
همون دیگه چادر نباید اتو بشه نهایتا یکبار اتو میشه بعد که میشوری سر میکنی دیگه چروک نمیشه ولی اگر ات ...

بیست ساله چادریم تاحالا نشنیده بودم بعد اتو چادرو بشورن که چروک نشه!

منطقا بافت چادر اینجوری نابود میشه

کلا کم بشور چادرتو، لکه گیری کن

من هربار از بیرون میام از بالای کمد اویزون میکنم پایین چادرمو کامل تمیز میکنم چون نعمولا خاکی میشه

ولی مدام شستن فاتحشو میخونه

احتمالا این چادرت دیگه اون حالت ایستاییسو از دست داده واس همینم میگی زود چروک میشه

چون بافت چادر اسیب دیده

راه حلش نرم کنندهمن که می شورم کمی ابش و می گیرم و داخل بالکن دسته های چادرم و روی هم می زارم و روی ...

من فکر میکردم چون قبل از ماشین انداختن بهش نرم کننده اسپری کردم مث قبل شده که میشستم و چروک نمیشد