2777
2789
عنوان

پیام یهویی پارتنرم ب من📸♥️😄

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 53 پست
کپی کردم که باز نشد برام لینکش

گذاشتم الان میاد دارع سایت تاییدش میکنه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارتنر من ی ادم مغرور ،از اون مذهبیا ببینیش میگی اصلا حس نداره ولی پر از احساساته😄

بیخیال

الان اگه فحشت میداد یا لجبازی میکرد خوب بود برای بعضیا

یکعده همیشه انرژی منفین

توجه نکن 🤧

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

مجدد بزار لطفا میگه عکسی یافت نشد

[url=https://uploadkon.ir/uploads/387107_25IMG-۲۰۲۵۰۱۰۷-۲۱۵۵۳۹.jpg][img]https://uploadkon.ir/uploads/thumbs/387107_25IMG-۲۰۲۵۰۱۰۷-۲۱۵۵۳۹.jpg[/img][/url]

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

My love...:

عشقم...😀

تو واسه تپیدنِ این قلب همیشه بهونه ای :)

تو تنها خواسته من از خدایی...

زمین هر جوری که بگذره مقصد من تویی

بودنت از نفسی که تو سینمه واجب تره...

کنارت که هستم بیخیالترین و عاشق ترین آدم دنیا میشم... :)

عزیزدلم، مهربونم...‌ ‌ ‌ ‌ ‌

از اول آشنایی تا الان که باهام هستی پیش منی بهترین لحظه ها را برام رقم زدی بدون  که  تا ابد عشقت تو دلمه و جای تو چپ سینمه... 💕

من چیزهایی رو با تو تجربه کردم

که ناب و بی نظیر بود لحظه به لحظه با تو بودن برام شیرین و جذاب و فراموش نشدنیه...

دوستت دارم عاشقانه تا بی نهایت 😀🔐•

خودم:

قربونت برم❤️

توام امن ترین ادم زندگیمی...

آخیییی مشخصه چه دخمل گلی هستی ماشاءالله 🤗🌹همیشه خوشبخت باشین انشاءالله

دورت بگردم...

My love...:عشقم...😀تو واسه تپیدنِ این قلب همیشه بهونه ای :)تو تنها خواسته من از خدایی...زمین هر جور ...

عزیزم چه قدر قشنگ🌹🌹🌹

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

بیخیالالان اگه فحشت میداد یا لجبازی میکرد خوب بود برای بعضیایکعده همیشه انرژی منفینتوجه نکن 🤧

🩷😅

درک میکنم ی چیزای برا ادم لوس میاد بعضی وقتا 

دیروز ی تاپیک بود یکی گفت شوهرم برام بچگونه حرف میزنه برا من شدید زننده اومد 😅😂