2777
2789
عنوان

فقط حانومایی ک فکر میکنن اعتمابنفسس دارن بیاان

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 28 پست
چجوری

ما به خودی خود ذاتی داریم ک قراره تو این دنیا کامل شه با اتفاق هایی که تو این دنیا برامون میوفته حالا اگه ما کاری ک بخوایم نشه به خودمون برچسب میزنیم ک لابد من نمیتونم از پسش بر بیامو فلانمو بیصارم در حالی ک این جریان زندگیه تا ما رو کامل کنه پس هم خودت رو باور داشته باش هم به خدا و تدابیرش اعتماد کنو دلتو به خودش بسپار. ✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطوری فکر گن عزیز دلم یا خودت مهربون باش خودت قربون اشکات شو نباید بخاطز اینکه بقیه بهت توجه کننن ...

قبلا وقتی تو ی جمعی حرفی میزدم میومدم خونه ایقد ب خودم جیز میگفتم ک چرا این خرفو زدی این شوخی رو کردی.. ولی دیروز دانشگاه ساکت بودم بااینکه من شخصیت برون گرایی داشتم جلو خودمو گرفتم ولی وقتیرفتم خونه شروع کردم با خودم حرف زدن همون حرفایی ک اونجو نزدمو ب ا خودم گفتم😐😐باورت میشه بعدشم از خودم بدم اومد ک اینقدر خودمو سانسور کروم امروز حرف زدم گفتم و خندیوم اومدم خونه ولی خودمو سرزنش نکردم ز حرف بدی زدمااا ولی گفتم ب درک اونا ک چرت و پرت بیشتر از من گفتن

بنظرم خودت باش ، هر چی که هستی خودت و دوست داشته باش ، من همین جوری همیشه خوشحال و راضی ام

اخه من خود واقعیم زیادی سرخوش و سادس

با همه خوبه و شوخه

ولی اون چیزی ک جامعه از ی دختر 24 ساله داره نیس

و خودمم خوشم نمیاد از شخصیتم چون رفتار دیگران بده ی حورایی

ولی خب تغییرم سخته انگار نقش بازی میکنم ن اینکه تغییر کن