2777
2789
عنوان

کی با همسرش احساس خوشبختی می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 45 پست
من همیشه عاشقش بودم و بهش وفادار...ولی الان به ته خط رسیدم چون خیانت هاش هنوز ادامه داره

خیانت هیچی دلیل منطقی ندارد عزیزم...حتی کم هم براش گذاشته باشی می‌تونست خواسته اش رو به زبون بیاره و بهت بگه ازت چه انتظاری داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منخیلی خوشبختماصلا قابل وصف نیستده سال سختی کشیدمو یکساله که شده مرد به تمام معناده سال بقول بازاری ...

یعنی اگر هنوز ادامه بدم جای امیدی هست؟ من نمی تونم ستم هاشو فراموش کنم...اما حاضرم اگر خوب بشه باهاش ادامه بدم ولی فراموش نه

دعا کنید خدا شفامو بده
خیانت هیچی دلیل منطقی ندارد عزیزم...حتی کم هم براش گذاشته باشی می‌تونست خواسته اش رو به زبون بیاره و ...

من خیلی درد کشیدم خیلی ...خیلی کم آوردم دیگه بعد هشت سال

دعا کنید خدا شفامو بده
خیانت «ها»؟؟دلیل انتخابت؟ دلیل موندنت؟

انتخابش کردم چون عاشقش بودم ..‌ موندم به امید اصلاحش....که شاید بشه زندگی رو از اول ساخت... ولی فک کنم دیگه نمی تونم و به ته خط رسیدم

دعا کنید خدا شفامو بده
یعنی اگر هنوز ادامه بدم جای امیدی هست؟ من نمی تونم ستم هاشو فراموش کنم...اما حاضرم اگر خوب بشه باهاش ...

نمیدونی من چی کشیدم

همه گفتن تو دگ کی هستی آخه چقدر صبر

فامیل خودش مونده بودن میگفتن ولش کن برو

اما الان همشون منو تحسین می کنن

خب خیلی سخت بود نمیتونی تصور کنی اما بالاخره درست شد

مادربزرگم همیشه میگفت آخر عاقبتت خوب باشه

همین امشب خونه خاله اش بودیم یه جوری بمن احترام کرد کل فامیلش بودن

مونده بودن

خب اینا خیلی باارزشه الان برام

نمیدونی من چی کشیدمهمه گفتن تو دگ کی هستی آخه چقدر صبرفامیل خودش مونده بودن میگفتن ولش کن برواما الا ...

خداروشکر که به ارامش رسیدی و جواب زحماتت رو دیدی

از غم عشق نزن ناله و فریاد که بسی   زده ام فالی و فریادرسی میاید
انتخابش کردم چون عاشقش بودم ..‌ موندم به امید اصلاحش....که شاید بشه زندگی رو از اول ساخت... ولی فک ک ...

عاشق چیش بودی؟ 

خیلیا میگن طرف بعدا تغییر کرد ولی من قبول ندارم، ادما خیلی عوض نمیشن، ممکنه برای مدت کوتاهی بنونن نقش بازی کنند حفظ ظاهر کنند ولی بعد از مدتی میشن خودشون!

امید اصلاح فقط زمانی میشه داشت که خود اون شخص اصرار به تغییر و اصلاح داشته باشه نه اینکه ما بخواییم عوضش کنیم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عاشق چیش بودی؟ خیلیا میگن طرف بعدا تغییر کرد ولی من قبول ندارم، ادما خیلی عوض نمیشن، ممکنه برای مدت ...

قبل ازدواج با کسی ارتباط داشت که پنهون کرده بود و بعد ازدواج دقیقا همون شبی که عقد کردیم همه چی رو فهمیدم از همون لحظه اول نقش بازی کردن رو کنار گذاشت و خود واقعیش رو نشون داد و پرده از همه پنهون کاریاش برداشت... من از بچگیم دوسش داشتم چون فامیل بودیم باهم بزرگ شدیم... 

دعا کنید خدا شفامو بده
نمیدونی من چی کشیدمهمه گفتن تو دگ کی هستی آخه چقدر صبرفامیل خودش مونده بودن میگفتن ولش کن برواما الا ...

چقدر. جالب ... خوشحالم توی این دنیای خراب یک نفر هست که جواب صبوری هاشو گرفته من هشت سال رنج می کشم. خیلی برام سخته صبوری کردن حس می کنم دیگه نمیکشم

دعا کنید خدا شفامو بده
چقدر. جالب ... خوشحالم توی این دنیای خراب یک نفر هست که جواب صبوری هاشو گرفته من هشت سال رنج می کشم. ...

مطمین باش روی خوش زندگی رو میبینی

من نمیگم بمون و سختی بکش

بیشتر خانم های نی نی سایت بمن میگن توسری خور عرضه نداری

درحالی که من هم شاغل بودم هم تحصیل کرده دانشگاه بهشتی هم پدر پولدار هم خودم کلی سرمایه دارم

شاید هر کی جای من بود همون اولش میزد زیر همه چی

اما من زندگی رو جور دگ میبینم

تحمل موثرترین روش مامان بزرگ ها بوده و من خیلی قبولشون دارم 

زن ها دارن به قهقرا میرن و حالیشون نیست

یه چی شدنی سریع میگن برو طلاق بگیر

این راهش نیست

یه چیزی از من یادت باشه هیچکس با طلاق خوشبخت نشده دروغ میگن

از سر اجبار انجام دادن

هیچکس به آرامش نرسیده

مطمین باش روی خوش زندگی رو میبینیمن نمیگم بمون و سختی بکشبیشتر خانم های نی نی سایت بمن میگن توسری خو ...

چقدر قشنگ حرف زدی آبجی جان...گرچه صبر سخته اما تا جایی ک بتونم تحمل می کنم گلم برام دعا کن الهی همیشه خوشبخت باشی

دعا کنید خدا شفامو بده