2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا ک نتیجه بگیریم منم کم کم دارم شیرینی رو حذف می‌کنم

من نزدیک ۱۰کیلو هم وزن م کم کردم و پیاده روی مداوم و حذف شکر الان یکسال بیشتره شروع کردم ب این کار پوست م خیلی شفاف تر شده معذرت مبخوام حتی روده هامم خیلی منظم تر کار میکنه 

پس چرا دکتر ب من کلومفین نداد؟ بهم گفت حتی نخور ضرر داره کیست میاری

بدن تا بدن فرق داره فک کنم دفعه بعد احتمالا لوله های فالوپ منو بررسی کنه و لترزول اینا بده ک فعلا روحیه ی دکتر رفتن ندارم برا سال جدید 

من وحشتناک بی تحرکم یوگا برای من سخته روزی چند ساعت پیاده روی اثر گذاره؟

پیاده روی زیاد عزیزم واسه زانو هم خوب نیست روزی نیم ساعت خوبه من بعد از اینکه کلومفبن و تموم کردم رفتم سونوگرافی ک ی وقت کیست نداشته باشم دکتر گفت ن نداری همه چیز عادیه مامانمم همراه م بود گفت این خودشو کشته شکر نمیخوره نمی‌دونم اینکار میکنه دکتر باهام کلی حرف زد گفت تو داری ب خودت ظلم میکنی لازم ب این کارهایی ک میکنی نداره از همه چیز بخور ب قاعده بخور گفت اجیل اینا بخور فست فود هم کم بخور

کمفرمین کروم دویست فیتوفمین اینوانرمااین قرصها رو داد بعلاوه ی پودر تقویتی برای خودم یکی برای شوهرم

اها ب شوهر منم ی دارو تقویتی داد اسم ش یادم نبست