2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار امروز چکارا کردین توی خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 58 پست
کار خوبی کردی عزیزم من انشالله از اخر بهمن شروع میکنم کلی ذوق دارم براش😍مرسی قشنگم همچنین شما اره و ...

منم عاشق خونه تکونی هستم

موفق باشی گلم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خسته نباشی عزیزممن اصلا بلد نیستم! کلا دو تا تشک دارم که فعلا بلا استفاده هستن! باید چند تا یا بخرم ...

قربونت 

منم بلد نیستم چیکارشون کنم 

باز کردم موندم توی گل

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خخخخخخ، فدای سرت، میدی برات درستش میکنن

الان شوهرم میگه تو به من توهین کردی تشک بی تشک

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من یه مدت به زور پریود میشدم، بعدش یهو افتادم روی لکه بینی که حدود هفت ماه طول کشید، بعدم مشخص شد بخ ...

منم یمدت اینجوری شده بودم نزدیک یکسال پریودنشدم بعدشم به زورامپول میشدم تاالان یکم بهترشدم

تنبلی تخمدان که نداری؟چون فکرکنم ضخامت رحم به اون صورت مشکلی واسه بارداری نداشته باشه البته دقیقم نمیدونم

راستش تواین روزای نزدیک عیددستوبالمون تنگ بود این اتفاقم ضرربدی زد بهمون مخصوصاکه ازلحاظ روحیم خیلی بهم ریختم

منم یمدت اینجوری شده بودم نزدیک یکسال پریودنشدم بعدشم به زورامپول میشدم تاالان یکم بهترشدمتنبلی تخمد ...

خیلی شبیه به هم هستیم

ما هم خیلی اوضاع مالیمون به هم ریخته، دزد اومد مغازه شوهرم و بیشتر عقب افتادیم!

میگذره این روزا عزیزم، همه از این روزای سخت داشتن،برای ما هم میگذره! ما یوقتایی انقدر فشار رومون شدید شده که شوهرم تا پای سکته مغزی هم رفته!

تنبلی تخمدان هم دارم،ضخامت رحمم برای همین تنبلیم بود دیگه! پریود نشدم ضخیم شد!

کلا منو شوهرم الان لای منگنه هستیم از هر لحاظ، میدونم که خدا داره میبینه، میدونم که حواسش هست! همونجور که کلی آدم میشناسم که چجوری روزای وحشتناک تر از روزایی که ما داشتیم رو پشت سر گذاشتن

مگه چی بهش گفتی؟

دنبال بهونه س دیگه نمیشناسی مردا رو 

باورت میشه دوس دارم اینجوری باشم؟ ماشاءالله بهت عزیزممن همش بی حالم! باید یه دکتر برم، چون مطمئنم آد ...

اره عزیزم بهتره آزمایش بدی .... من باز هم خودم هم شوهرم خیلی حساسیم ب تمیزی خونه باید همیشه همه چی مرتب و تمیز باشه دیگه

خیلی شبیه به هم هستیمما هم خیلی اوضاع مالیمون به هم ریخته، دزد اومد مغازه شوهرم و بیشتر عقب افتادیم! ...

چقدبدپس شمام عین ما اوضاعتون خیلی بهم ریخته

عه من نمیدونستم بخاطرتنبلی تخمدانه

چقدخوبه که همسرتون زنی مثل شماداره که انقدصبورو بادرکوفهمه

امیدوارم همیشه تنتون سلامت باشه وجیبتون پر پول ودلتون خوش

ومشکلاتتونم هرچه زودترحل بشه 

اره عزیزم بهتره آزمایش بدی .... من باز هم خودم هم شوهرم خیلی حساسیم ب تمیزی خونه باید همیشه همه چی م ...

آزمایش دادم، مشکلم همون هورموناست و البته یک سری مسائل که باعث افسردگیم شده

چقدبدپس شمام عین ما اوضاعتون خیلی بهم ریختهعه من نمیدونستم بخاطرتنبلی تخمدانهچقدخوبه که همسرتون زنی ...

الهی آمین

ممنون عزیزم، لطف داری

ان شاءالله یجوووووری مشکلاتتون حل بشه که خودتون انگشت به دهن بمونید

موفق باشی گلم