2777
2789
عنوان

بتا دویست پایینه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
نه گلم خوبه منم سر پسرم بهد یه هفته تاخیر بتام زیر ۲۰۰ بود .احتمالا بچت پسره .چون دختر بالا ۱۰۰۰ مع ...

نه ربطی نداره من سر دخترم بعد ۵روز ۲۰۰ بود بتام

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماله من گفت احتمالش کمه و دل نبند.سه هفته استراحت مطلق بودم و از زندگی افتادم.انشالله ماله تو خوب با ...

اخه چرا کم باشه ؟؟ 

تو رنجی ک خود ازمایشگاه نوشته ۲۰۰ رو زده هفته ۴ 

منم دقیقا هفته چهارم هستم

خوب ماله تو انشالله درسته من سیر بالارفتنش انگار کم بود ۲۹۲ بعد ۱۹ روز شد۱۸۶۳ الانم رفتم سونو فقط سا ...

مال شماهم خوب بالا رفته 

واسه خیلیا جنین دیر تر دیده میشه 

نگران نباش 

ما با حساب خودمون هفته هامون جلو تره 

در حالی ک در اصل عقب تریم 

چون ما از اول پریود حساب میکنیم 

و منطقی نیست یک هفتش ک پریوده و اصلا باردار نیستیم 

تخمک گذاری هم حدودا یک هفته بعد پریود هست 

در این صورت همینجوریش ۲ هفته ما خودمون جلو حساب میکنیم 

مال شماهم خوب بالا رفته واسه خیلیا جنین دیر تر دیده میشه نگران نباش ما با حساب خودمون هفته هامون جلو ...

دکترم گفت ۳  هفته تفاوت زیاده.دلم خیلی گرفت بهم گفت احمالش کمه واست بمونه.التماس دعا

دکترم گفت ۳ هفته تفاوت زیاده.دلم خیلی گرفت بهم گفت احمالش کمه واست بمونه.التماس دعا

اگ میتونی دکترت رو عوض کن

بنظرم ک الکی بهت استرس داده 

توکل به خدا 

دوباره کی باید بری سونو ؟

شنبه واسم یه آزمایش بتا نوشته دوباره و تو برج ۱۱ سونو.اره خودمم گفتم فردا نتیجه بتا گرفتم برم یه دکت ...

نه برو یه دکتر دیگه 

این چ دکتری بوده ک هنوز نتیجه معلوم نیست انقد نا امیدت کرده 

خب ممکنه لقاح دیرتر انجام شده باشه واسه همین اختلاف هفته هست 

جواب بتا رو گرفتی خودت مقایسه کن اگ نسبت قابل قبولی بیشتر شده بود اوکیه اصلا نگران نکن خودتو