2777
2789
عنوان

مگه خدا نگفته موهاتون و بدنتون رو از نامحرم بپوشانید

| مشاهده متن کامل بحث + 2919 بازدید | 162 پست

همه ادیان ساخته شدن تا انسان رو به خدا برسونن 

از روش های مختلف سعی کردن انسان ب خدا نزدیک بشه همین 

حالا شما میخوای با پای چپ برو دستشویی یا راست میخوای چادر بنداز یا لخت بگرد فرقی نمیکنه 

اگر بتونی انسان باشی و راه انسانیت رو در پیش بگیری ب خدا میرسی تهش

بله قبوله هم نماز هم روزه هم هر چیز دیگه ای خدا همونجا که حرف های که شما میگید رو گفته به بعدش گفته اگر نمیتونی پاشی نشسته بخون اگه نمیتونی بشینی همون طور که خوابیدی ذکر هارو بگو من ازت قبول میکنم خدایی که چند تا ذکر و نیپذیره بعد شما که یه بنده ای مثل بقیه میخوای بگی قبول نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اگر شما اطلاعاتی دارید بهم بگید

دوستم حجاب نداره و ناخنهاش کاشت هست ولی نماز و روزه اش سرجاشه 

خودشم میگه برام مهم نیست بگن قبوله یا نیست برام مهم اینه با خدای خودم ارتباط میگیرم و حس خوب میگیرم از این اعمال . بنظرم درست میگه

نمازی که قبول میشه نشونش اینه که میتونه آدمو از گناه حفظ کنه طبق این آیه

﴿إِنَّ الصَّلاَةَ تَنْهَی عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنکَرِ﴾

پس کسی که نمازش واقعیه تلاش میکنه که از گناه دوری کنه هرچند معصوم نمیشه ولی تلاشش مهمه

خوب اگر شما اطلاعاتی دارید بهم بگید

وقتی سوال تخصصیه باید از متخصصش که در اون زمینه مطالعه کرده و درسشو خونده و تحقیقات کامل انجام داده بپرسید

الان پاسخگوی سوالات شرعی به سورت آنلاین هست میتونید بپرسید

درباره اونا هم بله. ولی الان درباره حجاب ظاهریه که دیدم

نمیشه درباره اونا بله باشه ولی شما بحثت حجاب باشه مگه اینکه دنبال دعوا باشی اگه بخوایم از این منظر بهش نگاه کنیم پس هیچ کاری مون قبول نیس بهتره از بحث و تفرقه خودداری کنی

خیر عزیزم 

خداوند هیچ دستوری مبنی بر اجبار حجاب به عموم زنان ندادن

آیه معروف حجاب دقیقا معنی اش اینه : 

ای پیامبر به همسرانت و دخترانت و همسران مؤمنین بگو سربندهاشون رو جلوتر بکشن که این کار برای اینکه شناخته بشن (معلوم بشه همسر یا دختر افراد عادی جامعه نیستن) بهتره 

سوره نور هم فقط اشاره به حفظ عفت و حیاست و در مورد حجاب موی سر چیزی نگفته

دوستم حجاب نداره و ناخنهاش کاشت هست ولی نماز و روزه اش سرجاشه خودشم میگه برام مهم نیست بگن قبوله یا ...

درستش هم همینه این که زوری و از اجبار با هزار تا اما و اگر نماز بخونی و به دلت نشسته قبول نیست. اون نماز قبول نمیشه ولی این که از ته دلت با خدا ارتباط بگیری حالا بدون چادر با لاک یا آرایش درست ترین روششه

من زیادی دین دار نیستم و دیلیل خودمو دارم ولی زیاد قران خوندم برای آگاهی خودم نه دینداری و اینا

به کسی که قسمتی از دین و قران رو قبول داره و قسمتی رو قبول نداره به هر دلیلی میگن منافق

آنها افراد سرگردان و بى هدف و فاقد برنامه و مسیر مشخص‏اند، آنها نه جزء مؤمنانند و نه در صف کافران قرار دارندآنها افرادى هستند که بر اثر اعمالشان خداوند حمایتش را از آنان برداشته و در بیراهه‏ها گمراهشان ساخته هرکس را خدا گمراه کند هیچ‏گاه راه نجاتى براى آنان نخواهى یافت

مؤمن نیستن یعنی هیچ عملی از اون ها قبول نیس

سوره نساء 143