2777
2789
عنوان

به دختر دایی خرم چجوری میتونم کمک کنم❓🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 71 پست
باور کن یه هفتس اعصابم داغون شده از دستش بعد این عکسه پسره رو فرستاده واسم میگه الهی من قربون صورت ق ...

مادرش میدونه به خودشم نصیحت کردی با مشاور درمیون گذاشتی بسه دیگه ادامه نده 

یهو خودت پات گیر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاین پسر بازیا چه عایدشون میشه؟؟😐😐😐 بگو بچسب به کارو درست فردا تو جامعه پول نداشته باشی تفم نمین ...

هرچی فکر کنی بهش گفتم ولی حالیش نمیشه انگار مغز نداره کلا🗿

نشستم کلیییی باهاش حرف زدم میگم همین الانم بدبخت شدی نزار بدبخت تر بشی جدا شو، میگه وله من دوسش دارم😐

معلم آینده :)

تا خود دختر دایی نخواد کاری نمی شه کرد.چی شد که دخترهای ما به اینجا رسیدن که اینقدر خودشون رو بی ارز ...

دقیقااا. انگار خودش نمیخواد متوجه بشه 

این دختردایی ما هر دختری ام نیستااا. تو ناز و نعمت بزرگ شده بعد الان به این روز افتاده🙂

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. ما چیزی میگیم برخی حمله میکننچند روز قبل این تاپیک رو گذاشتم تعطیل کردن ...

بله واقعا مشکل از کمبود تقواست 

شاید تقصیر ماهم نباشه هاا. کلا جامعه اینجوری شده 

الان دختردایی من نه نماز میخونه نه از قرآن چیزی حالیش میشه نه…چجوری باید تقوا و ایمان داشته باشه وقتی وضعش اینه؟

به نظرم تقصیر خونواده هم نیست. تقصیر جامعه‌ست 

وگرنه حرف شما درسته. اگه یزره از خدا میترسیدیم الان وضعمون اینجوری نبود….

یادمه دخترعمم منو برد سر قرارش با دوس پسرش که ببینم پسره چجور آدمیه، منم بعد از قرار نظرمو صادقانه گ ...

واییی دقیقاااا

عکس پسره رو نشونم داد من واقعا حالم بد شد گفتم چیه این چرا شبیه خر شرکه

میگه تو خودت دوست‌پسر نداری به دوست‌پسر من حسودیت شده

مغز نداره انگار😐

بله واقعا مشکل از کمبود تقواست شاید تقصیر ماهم نباشه هاا. کلا جامعه اینجوری شده الان دختردایی من نه ...

بیشتر از جامعه خود فرد و سپس خانواده مقصرند.

اگه جامعه با تفنگ مجبور می‌کرد حق باشما بود.

حرف شما ممکنه برخی افراد رو که در جامعه دارن با زحمت تقوا پیشه میکنن رو کمی سست کنه، مثلا بگن بی خیال ما تقصیر نداریم پس زیاد سخت نگیر ..... و از این دست اراجیف...

جامعه و برخی مردم که رعایت نمیکنن کار رو سخت کردن فقط ان شاءالله اجر دلپاک و چشم پاک و نماز بیشتر میشه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️