2777
2789
عنوان

به دختر دایی خرم چجوری میتونم کمک کنم❓🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 71 پست
دارم پیجشو چیکارش کنم؟

برو بهش پیام بده با پیج فیک بگو ببینم دور و ور این دختر میگردی ازت شکایت میکنم ابروتو میبرم

دیگه نبینم سمتش باشی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
دقیقا خودمم به همین فکر کردم میخوام اول دختر خالمو تهدید کنم بگم اگه جدا نشی به بابات میگم ولی از یه ...

تهدید کنی دیگه به توهم نمیگه شاید به ظاهر بگو اووکی ولی کارشو میکنه به خانوادش بگو خاله گوشیشو چک کن نگو چیشده ولی بگو چک کن پیاماشو بخون...(البته اگه به اسم دختر پسررو سیو نکرده باشه)کمکش کن خودتو به بخیالی نزن دلسوزی بیخودم نکن

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کلاس هشتم رابطه ج داره؟؟این خیلی بده.جدا از ادن مامانش چرا میزارع این بیرون برع؟

رابطه نه. فقط مالش

کلا نمیزاره خوانوادش متوجه بشن که این میره بیرون 

خونوادش وقتی میرن مهمونی این به بهانه‌ی درس میمونه خونه بعد با پسره میره بیرون

داره آبرومونو میبره این دختره‌ی احمققققق

معلم آینده :)

واییییی. این خیلی بده

خیلی بده خیلییییی🥲

نمیدونم چرا اینجوری شده  بخدا از همه لحاظ اوکین خونوادش از هیچی براش کم نزاشتن 

داییم اگه بفهمه سکته میکنه بعد پسررو میکشه

شبیه بغض یا کریمه🤣هیچی برن به درک هیچ کاری نمیتونی بکنی خودش یه روز سرش به سنگ‌میخوره یا میتونی به ...

بخدا کاش میدیدیش😂

آره دوست دارم ولش کنم بفهمه چه گوهی خورده

تهدید کنی دیگه به توهم نمیگه شاید به ظاهر بگو اووکی ولی کارشو میکنه به خانوادش بگو خاله گوشیشو چک کن ...

راست میگی واقعا 

نباید تهدید کنم. یه جوری به مادرش میرسونم که بیشتر حواسش باشه بهش 

ممنون از نظرت

برو بهش پیام بده با پیج فیک بگو ببینم دور و ور این دختر میگردی ازت شکایت میکنم ابروتو میبرمدیگه نبین ...

این پسره لات تر ازین حرفاس😭

با این کارا نمیترسه 

مشکل این دخترخاله بی مغزم ازش جدا نمیشه وگرنه به مشاورم میگفتم زنگ بزنه تهدیدش کنه

این پسره لات تر ازین حرفاس😭با این کارا نمیترسه مشکل این دخترخاله بی مغزم ازش جدا نمیشه وگرنه به مشا ...

با ی اکانت فیک به دخترخالت پیم بده میدونم با این پسره هستی اگه بفهمم ادامه دار میشه همه چیزو به خانوادت میگم و ابروتو میبرم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
راست میگی واقعا نباید تهدید کنم. یه جوری به مادرش میرسونم که بیشتر حواسش باشه بهش ممنون از نظرت

نه کامل بگو که بشی آش نخورده و دهن سوخته نه بیخیال باش فردا اگه از یه جای دیگه بفهمن دخترخالت میگه این میدونسته پسرره هم تهدید کنی میگه تو کی هستی مامانشی یا خواهرش قطعا به دختر خالتم پسره میگه بعد اون میاد هی بهت تیکه میندازه اصلا به توچه مگه خواستم کمکم کنی و...خدااای نکرده اگه رابطشون پیش بره ممکنه جاهای باریک کشیده بشه مسررو که نمیشناسم دختر خالتم قضاوت نمیکنم ولی آدمی هست که فردا هرچی بشه پاش بمونه؟

لطفا کاری کن 

نگران دخترخالت شدم سنش کمه

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
رابطه نه. فقط مالشکلا نمیزاره خوانوادش متوجه بشن که این میره بیرون خونوادش وقتی میرن مهمونی این به ب ...

میدونی دختر دایی من این مشکل رو چجور خل کرد؟بع بچع فامیل تجاوز کرد تو مهمونی

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

نه کامل بگو که بشی آش نخورده و دهن سوخته نه بیخیال باش فردا اگه از یه جای دیگه بفهمن دخترخالت میگه ا ...

وای یاخدا ترسیدم واقعا راست میگی 

به اینا فکر نکرده بودم واقعا ممنون که گوشزد کردی بهم 

به خواهرش پیام میدم میگم بهش ولی دیگه دختر خالم دلش میشکنه ازم چون اعتماد کرده بود🥲وله این به نفعشه 

نه پسره قطعااا ولش میکنه. پسره خودش گفته بود این بچست فعلا ولش نمیکنم گناه داره😐

منم نگرانشم واقعا

خیلیییی خیلی ممنونم از توضیحاتتون. واقعا تصمیم گرفتم خونوادشو در جریان بزارم

سعی کن بهش بفهمونی این کارا عاقبت ندارن خودت چند سالته راستی مگه کلاس هشتم ۱۳ و ۱۴ ساله نیستن

باور کن کلی باهاش حرف زدم گفتم همین الانم بدبخت شدی دیگه نزار بدبخت تر بشی. انگار عقل نداره کلا 

من ۱۸ سالمه 

نمیدونم حساب کردم همینجوری گفتم. ولی هشتمه

درک نمی کنه تا بعد مدت ها می فهمه چه خاکی به سرش شدهکسی که خودش و زده به خواب نمی شه بیدارش کرد

افریننن دقیقا 

دوست دارم ولش کنم تا سرش به سنگ بخوره بفهمه چه گوهی خورده ولی دلمم نمیاد

مشاور مدرسه تون مطمئنی مشاوره ؟!کدوم مشاور اینکار میکنه؟!شما خودت چند سالته؟!برو به بزرگ‌ترش بگو الا ...

خب من از اون کمک خواستم چرا باید انجام نده؟ گفت اگه لازم باشه ارجاع میدم به حراست آموزش و پرورش 

من ۱۸ سالمه 

نمیدونم چرا اینجوری شده به خدا خانوادش کم نمیزارن براش😭