دارو خوردم فایده نداشت الان هفته بعد ی قرار دارم در حد مرگ از چند روز پیش اضطراب شدید دارم
کنار دارو درمان هم رفتی
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
اولش بگو چه اتفاقی برات افتاده اینطور شدیمنم یکی مثل خودت کامل درکت میکنم یک مقدار توضیح بدهمنم فوبی ...
من سوتی میدادم تو حرف زدم روابط اجتماعی ام بلد نبودم ساده بودم تو روابط کم کم ب مشکلاتم فکر کردم روز ب روز بدتر شدم دیگه نمیتونم ی کلمه با کسی حرف بزنم با خانوادمم مجبوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن ی روانشناس گفت بیا هیپنوتیزم نرفتم گفت تروما داری از گذشته ...واقعا تروما های ترسناکی از روابط اجت ...
درمان عادی چی
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
روزای اول بهت گیر ندادن که اجتماعی نیستی و مشتری جذب نمیکنی و اینا؟
نه چون خوده صاحب مغازه هم همینجوری بود 😂الان یه روز خودم نباشم مشتری های ثابت میان میگن کجا بودی اون آقا خوب نیست جواب نمیده مغازه خودشه ها ولی عین خیالشون نیست