2777
2789
عنوان

از سرکار رفتن خسته شدم دلم میخواد از این دختر راحتا باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 73 پست
من ۸ تومن

چیه کارت

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

منی که خجالت کشیدم انقدر خانوادم خرجمو دادن و مث مفتخورا شدم،دنبال کارم،۱۶ سالمه

مفتخور چیه

وظیفشونه دختر

منم همین حس های احمقانه داشتم بخاطر همین از شوهرمم نمیتونم پول بکنم

خانوادمم ک نداشتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبحالت

محل کارم ک همه متاهلن

اونقدم درگیر کارم زیاد بیرون نمیرم .

کلا فقط با پسربچه ها سروکله میزنم

دانش آموزم روم کراش زده:/😑🤣

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
مفتخور چیهوظیفشونه دخترمنم همین حس های احمقانه داشتم بخاطر همین از شوهرمم نمیتونم پول بکنمخانوادمم ک ...

بخدا چند وقته درس هم نمیتونم بخونم فقط شرمندشون شدم میگم خدایا واقعا من لایق این همه محبت هستم

محل کارم ک همه متاهلناونقدم درگیر کارم زیاد بیرون نمیرم .کلا فقط با پسربچه ها سروکله میزنمدانش آموزم ...

وای,😂😂😂

معمولا معلم ها خواستگار زیاد دارن

اگه ازدواجی هسی ازدواج کن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

معلم

ولی شغل خوبیه میره بالا حقوقت کم نم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا