2777
2789
عنوان

سالاد ماکارونی مجلسی مخصوص شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 70 پست
[QUOTE=367458295]قربونت بشم ولی همین الان داریم دعوا میکنیم🤣🤣🤣[/QUOTEبه قول قدیمی ها دعوا نمک زند ...

گدا بازی داره درمیاره می‌دونه نقطه ضعفمه هی میاد سو استفاده می‌کنه هرچی میگم بخر میگه نهههههه همینو جمع میکنیم فلان میکنیم 

نمی‌دونم داره اذیت می‌کنه یا جدیه

مطمعنی خوب میشه عزیزم؟ اگه خوب میشه بریزم خیارم داریم😂😂😂😂

من میریزم ولی کوچیکشو 

نمک و آویشن زیاااد فراموش نشههههه 

همچی میزنن بهشاااا 

من خانوادم فلفلم میزنن چون عاشق تندن

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گدا بازی داره درمیاره می‌دونه نقطه ضعفمه هی میاد سو استفاده می‌کنه هرچی میگم بخر میگه نهههههه همینو ...

خدا ب دادت برسه 

جدی خاهر شوخی نیست 

از الان عادتش بده

کاربری دست خودم و خواهرمه♡اگه چیز بی ربط دیدین ماجراجویی نکنین    
گدا بازی داره درمیاره می‌دونه نقطه ضعفمه هی میاد سو استفاده می‌کنه هرچی میگم بخر میگه نهههههه همینو ...

خوبه مرد حواسش به زندگی باشه  فردا برید سر زندگی شما خرج و مخارج رو دست بگیر و مدیریت کن مردها به تعریف و تمجید حساسن هی تعریف کن ازش و در نهایت کاری که به صلاح هست رو انجام بده