2777
2789

؟ 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

من مشکل بوی بد دهان ندارم

اما یه راهی که میتونم بهت پیشنهاد کنم اینه که از این مسواک های که پشتش یچیزی برای زبون دارن بگیری 

نمیدونم چجوری برات توصیف کنم اسمشو نمیدونم ولی دون دونیه که زبون رو کامل تمیز می‌کنه 

وقتی داری مسواک میزنی بعدش قبل اینکه دهنتو آب بکشی چندبار بکش رو کل زبونت 

همین زبون می‌تونه یکی از عامل های بوی بد دهان باشه

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تو همین نی نی سایت دیدم که میگن مسواک و همزمان با مسواک زدن دندونات بکشی رو زبونت جوابه

دندون بکشیم رو زبون؟ 

چرا مسواک نکشیم؟ 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
دندون بکشیم رو زبون؟ چرا مسواک نکشیم؟

ها؟ نگفتم دندون

فکر منظورت دون دونی بود. بزن تو گوگل میاد

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

😂🤦‍♀️وقتی مسواک میزنی رو زبونتم مسواک بزن

اره اینم میشه ولی قبل اینکه رو زبونت بکشی یبار آب بگیر مسواکو ولی زبونت روش کف و خمیر دندون باید باشه 

من مسواکم خودش پشتش داره

ها؟ نگفتم دندونفکر منظورت دون دونی بود. بزن تو گوگل میاد

بله متوجه شدم 

این جواب کامنت قبلی بود 

بله متوجه شدم این جواب کامنت قبلی بود

آها