2777
2789
عنوان

خانما تو را قران بس کنید عشوه رو😤😤😤😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3818 بازدید | 280 پست

شما ک انقد دیدتون ب مردا منفیه و بنظرتون موجوداتی بی اراده و خوشیفته هستند چطور بهشون اعتماد میکنین و باهاشون ازدواج میکنین؟ بلخره انسان هرزه از هردوجنس پیدا میشه اگه یروز یه هرزه ب پروپای کسی ک ب شما متعهده پیچید شما بااین حرفاتون دارین ب اون مرد حق میدین از راه به در بشه

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک انقد دیدتون ب مردا منفیه و بنظرتون موجوداتی بی اراده و خوشیفته هستند چطور بهشون اعتماد میکنین ...

اگه مردی همیشه درمعرض توجه و پیشنهاد خانم هاباشه ،با فرض اینکه ذات مرد درسته البته ، به نظر شما تاثیر منفی روش نمیذاره؟؟؟ 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

اگه مردی همیشه درمعرض توجه و پیشنهاد خانم هاباشه ،با فرض اینکه ذات مرد درسته البته ، به نظر شما تاثی ...

ما خانومها همیشه در معرض توجه و پیشنهاد اقایون هستیم باید تاثیر منفی رومون بذاره؟!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ما خانومها همیشه در معرض توجه و پیشنهاد اقایون هستیم باید تاثیر منفی رومون بذاره؟!

قابل مقایسه هستن اصلا ؟؟؟؟؟ 

شما قول میدید که همسرتون بعد از چند تا پیشنهاد که از خانم ها گرفت با کوچکترین تنشی در زندگی پیش خودش نگه من که اینقدر خواهان دارم چرا اومدم اصلا این را گرفتم ؟؟ 

استاتر درست گفته ، توجه و پیشنهاد برای خانم ها عادیه ولی برای اقایون چندان عادی نیست ، 

شما همسرتون دخترا بهش توجه کنن حستون چیه ؟؟ اگه ناراحت میشید یعنی حرفهای استاتر درسته ، 

اصلا مرد وزن با هم قابل مقایسه نیستن ، آفرینششون متفاوته نمیدونم این مقایسه ها از کجا میاد 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود