ابومحمد_جولانی مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 586 عنوان عکس دوسدختر سابقمو تو تلگرام دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 66 پست دلم گرفتتت هعععععی یادت بخیر ده ماهه نیستیو من هنوز بیادتم انگار همه چی پوچ بی معنی شده ادم دیگه ح.صله رابطه جدید رو نداره بعد شکست ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 1403/10/18 | 21:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elinaaaaaaaa عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 1652 فک کنم جای بشاراسدوگرفتهرئیس جدیدسوریست اهااا یادم اومد خیلیم وحشتناکه قیافش
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 586 امشب انقددلم پره دلم میخوادبخوابم ووقتی بیدارمیشم بشم همون دختر۱۶ساله ای که برای اولین بارعاشق شد چرا دلت پره ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 586 چون دارم بایه گاوزندگی میکنم البته بلانسبت گاو اهان نرسیدن به کسی که میخای ی درده ازدواج ومشکلات و اختلافاتش هزار درده😂 ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15601 اهان نرسیدن به کسی که میخای ی درده ازدواج ومشکلات و اختلافاتش هزار درده😂 ازدواج باآدم حسابی نهایت خوشبختیه حتی عشق سابقم میشوره میبره هروقت خواستی زن بگیری خوب چشاتوبازکن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15601 میشه بگی چطوری۵تومن میشه درآمدداشت؟درخواستم دادم مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید