ابومحمد_جولانی مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 عنوان عکس دوسدختر سابقمو تو تلگرام دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 66 پست دلم گرفتتت هعععععی یادت بخیر ده ماهه نیستیو من هنوز بیادتم انگار همه چی پوچ بی معنی شده ادم دیگه ح.صله رابطه جدید رو نداره بعد شکست ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 1403/10/18 | 21:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزا_شیک_توت_فرنگی عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 681 یعنی پسرا ممکنه یاد کسی بیفتنبعد دوسال اینا یا پشیمون از اینکه با دختر کات کردن در این صورت هم ممکنه دلتنگ شن و حسرت بخورن ؟
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15584 جالبه مرداهم دلتنگ میشن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 چرا کسی برا ما حتی بغضم نکرد... نمیدونم ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
آذر۷۳ عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 6263 الان یه تاپیک دیدم پدری با قمه میزنه سر دوست پسر دخترش 🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 این شد تجربه تا دوست دختر نگیری اخه مرد برو زن بگیر ته دوست دختر جداییه و خرابی روحه عاره تجربه شد تنهایی بهتره ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
ابومحمد_جولانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 582 یعنی پسرا ممکنه یاد کسی بیفتنبعد دوسال اینا یا پشیمون از اینکه با دختر کات کردن در این صورت هم ممکنه ... اره ✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹
elinaaaaaaaa عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 1652 خیرسرت ابومحمدجولانی هستی😐اینجوری میخوای یه مملکتواداره کنی کیه این جولانی