2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خانواده شوهر دوستون نداشته باشن باید چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست

تنها نزار بره میره یادش میدن پرش میکنن حرصی میشه میاد بهونه میگیره تلافی میکنه برو ولی ادم حسابشون نکن تا بسوزن انقد به شوهرت خوبی کن که شرمنده بشه از کار خونوادش

یه بار تب کن بگو دارم میمیرم الکی اینجوری خودشم نمیره میمونه کنارت یه بار یه چیزی رو بهونه کن خرابه واجبه باید درستش کنیم ....

بنظرم نمیشه از اون بخواهی نره  خانواده اش هستن 

شاید احساست رو داری بزرگ میکنی یا اینجور نیست یا به این بزرگی ک فکر میکنی نیست

شاید کلا رفتارشون این مدله 

شاید ی مدت باید بگذره ک احساس راحتی کنید باهم 

من اولش انگار نمیفهمیدمشون ولی الان قشنگ قلقش اومده دستم ک چجور باید رفتار کنم و...

آدما متفاوتن  زود تسلیم نشو 

ی زن عمو داشتم ک مادر بزرگم از اول مخالف بود برا مراسما هم نرفت و کلا تا مدتها یجوری بود باهاش  الان جز محبوبترین هاست انصافا برای مامان من ک خواهره همه هم دوستش دارن ولی اولش انصافا هم مال ی فرهنگ دیگه بود بنظرم درک متقابل نبود اولش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینجوری نگو به شوهرت چقدر منیخودتو ی روز بزن به مریضییه روز بگو‌درس دارم امتحان دارمبرو کلاس درگی ...

عهه بلدنبستید من البته خاعرسوهرم ومادرشوعرم عاشق هستن ولی اگه نبودن نمیزاشتم شوهرم تنهابره مثل چسب بهش میچسبیدم که اذیت بشن بفهمم شوهرم بامنه مثل نوشابه باساندویج باید منم تحمل کنن وکم کم بامعربونی پسرشون ازشون می‌گرفتم تابفهمن قدرت عشق من بیشتره واکع پسرشون میخان باید بهم احترام بزارن

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
احساس اونا برات مهم نباشه .مراسم های مهم فقط برو و سرسنگین رفتار کن محبت و لطف بیجا بهشون نکن یه گوش ...

چشم عزیزه دلم مثلا مهمونی زنونه میریم همشون با عروسا یه گوشه میشینن من تک و تنها اونجا بعد غریب هم هستم یعنی حالی میشکا

بنظرم نمیشه از اون بخواهی نره خانواده اش هستن شاید احساست رو داری بزرگ میکنی یا اینجور نیست یا به ا ...

اینا چهار سال داره میشه همون هستن و بدتر هم شدن چون جاری وسطی با بدگویی از اینا منو دور کرد ازشون الان خودش با اینا خوب شده و هر کاری می‌کنه به چشم بیاد