2777
2789
عنوان

رو راننده کامیون کراش زدم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خخخ بگو سبیل و شکم گنده رو قربون

😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣هر روز میگم آجیی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
چرا همه دارین به راننده ها توهین میکنین چرا قضاوت میکنین واقعا برای منی ک شوهرم رانندس این چیزا رو م ...

عزیزم توهین نکردیم 😐😐امروز همه رو راننده اسنپ کراش زدن 

گفتیم مام یه کراش‌ریزی بزنیم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

رو راننده فرغون نون خشکی😍🥺❤️😂

عههه مال ت بهترههه😃😃

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
جاوید توی فیلم سوجان عاااااشقشم چرا این بشر انقدر خوب بازی،میکنه اخه 😅

اون ک دیگ اسنپی نیس😅😅😅😅

از اول ببینین میبینین ک توهین کردن اکثرا یه سری چیزا به راننده ها چسبوندن ک واقعا ادم میمونه

ن توهین نیس 

عزیزم توهین نکردیم 😐😐امروز همه رو راننده اسنپ کراش زدن گفتیم مام یه کراش‌ریزی بزنیم

عزیزم باهاتون کاری ندارم کراش بزنین ولی بعضی ها یه چیزایی میگن معتادن فلان و..هزارتا چیز دیگه

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪
منم رو خلبان 😌

اووووو مای گااااد🤩

از اول ببینین میبینین ک توهین کردن اکثرا یه سری چیزا به راننده ها چسبوندن ک واقعا ادم میمونه

شما خودتو ناراحت نکن عزیزم

شاید از یه نفر چیزی دیدن بعد توی ذهنشون این صفتو به همه اون قشر نسبت دادن

وگرنه من داییام همه راننده ماشین سنگینن یکی از یکی پولدارتر و خوشتیپ تر و باحال تر

باحاله ولی اگه میگفتی سهراب بهتر نبود؟!

نوووچ سهراب ندوست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اهان🤣🤣باید میگفتی وسوسهاما ادم دست خودشه مگه کراش بزنه رو یکی

بخدا از وسوسه گذشته مال اینا همه کراش میزنن😐😐

من رو خودم کراش زدم خخخخ

خودت ک اسنپ نیستی احیانا؟؟

اسنپیا رو بورسن اخه

شما خودتو ناراحت نکن عزیزمشاید از یه نفر چیزی دیدن بعد توی ذهنشون این صفتو به همه اون قشر نسبت دادنو ...

کلا ادمی نیستم بی ادبی کنم یا به کسی بپرم ولی نمیدونم چرا اکثرا دید جامعه ی ما به راننده ها بده درصورتی ک شوهرم دوروزپیش از شدت سرمایی ک خورده بود(باربرده بود)مریض شده بود 

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪