2777
2789
عنوان

یکی بیاد ببینه من الکی ناراحت شدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 38 پست
آره چه اشکالی داره عزیزمخیلی ها میان همینجوری ورزش میکنن ببینن و تشخیص بدن کدوم مربی خوبه بعد مربی ب ...

مشکل اینجاست که من دیگه ازون باشگاه حس خوب نمیگیرم بشدتم پرسنل از دماغ فیل افتادع ای داره 

مشکل اینجاست که من دیگه ازون باشگاه حس خوب نمیگیرم بشدتم پرسنل از دماغ فیل افتادع ای داره

چون باهاشون ارتباط نگرفتی این حس رو داری عزیزدلممم

منم اولش این حس رو داشتم

فکر میکردم چون بدنشون خوبه میخوان پز بدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون باهاشون ارتباط نگرفتی این حس رو داری عزیزدلممممنم اولش این حس رو داشتمفکر میکردم چون بدنشون خوبه ...

اخه این دوستم بهم میگه نگا یه جوری نگامون میکنن یا میخندن بهمون واقعا حالم بد شده 

اخه این دوستم بهم میگه نگا یه جوری نگامون میکنن یا میخندن بهمون واقعا حالم بد شده

اصلااااا اینحوری نییست

همههه فکر تمرین خودشونن و تو خیالات خودشونن

منم همیشه اینجوری فکر میکردم از جای شلوغ خوشم نمیومد

فکر میکردم همه دارن نگام میکنن همه تو ذهنشون درمورد من فکر میکنن بهم میخندن ولیی من سر بیماریم در حالت کچل هم باشگاه رفتم ولییییی ابن به خودت برمیگرده و اعتماد به نفست قشنگم