2777
2789
بهم گفت اگه نیازمو برطرف نکنی منم اینو و اونو نگاه میکنم منظورش خیانت بود من ناراحت شدم بحث کردیم بع ...

بگو خیانت ببینم ازت ..دیگه یه لحظه هم تواون زندگی نمیمونم ...بعد بگو بایدزن وشوهر همودرک کنن.نه که سرهیچی به هم خیانت کنن...بنظرم اینبار توپیشقدم شو زنگ بزن بهش..بعد وقتی حالتون خوبه و کنارهم خوشین باآرامش این چیزاروبهش توضیح بده..بگو این حرفارومیزنه ناراحت میشی

بستگی ب ذات طرفم داره عزیزم من هرکاری کردم بازم شوهرم چشمش پی دیگران بود آخرم گفت تو هرکاریم بکنی با ...

درسته عزیزم به نظرم ایشون شوخی کرده که براش دلبری کنه 

اما بعضی مردا زیباترین زن دنیام هم داشته باشن بازم دَله هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خیانت ببینم ازت ..دیگه یه لحظه هم تواون زندگی نمیمونم ...بعد بگو بایدزن وشوهر همودرک کنن.نه که س ...

میدونی من اولش قبل عقد ب شوهرم گفتم اگه  ی روز ازم خسته شدی بگو جدا میشیم اما خیانت نکن نامردیه گفت باشه ولی کرد وقتی فهمیدم گفتم قول داده بودی گفت اره اشتباه کردم ولی باز تکرار کرد تازه تو صورتم گفت واسم کافی نیستی ک چشم ب اینو اونه جذابیت نداری برام

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
میدونی من اولش قبل عقد ب شوهرم گفتم اگه ی روز ازم خسته شدی بگو جدا میشیم اما خیانت نکن نامردیه گفت ...

🥺بگو مگه همون اول ندیده بودی منو که، الان میگی برات جذابیت ندارم و...

اگه بعدازعقدخیانت کرده مطمعن باش باهاش خوشبخت نمیشی..قشنگ فکراتوبکن..یه عمرمیخای باهمچین آدمی زندگی کنی ..

🥺بگو مگه همون اول ندیده بودی منو که، الان میگی برات جذابیت ندارم و...اگه بعدازعقدخیانت کرده مطمعن ب ...

۵سال دوست بودیم بابا ن تو عقد ن ۳ساله زندگی میکنیم چن بار خیانت کرد چتی و تلفنی و س ک س چت ی دختر دوسالم دارم  داریم جدا میشم جلسه اول مشاوره طلاقم رفتیم فقط خیانت نیس تاپیکامو ببین

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
۵سال دوست بودیم بابا ن تو عقد ن ۳ساله زندگی میکنیم چن بار خیانت کرد چتی و تلفنی و س ک س چت ی دختر دو ...

اها من اشتباهی فکرکردم پیامه اسی هس.ببخشیدگلم.

انشالله خدابهت صبروآرامش بده.اره واقعابااینجورآدم خیانتکارنمیشه زندگی کرد.خوب کردی ازش جداشو..

توکل کن به خدا..خداکمکت میکنه