2777
2789

دیروز دختره تو مدرسه هولم داد گفت پشت سر من و زلم حرف زدی و اینا درحالی که من اصلا پشت سرش حرف نزدم نمی دونستم چی گف زد منو منم زدم تا خواستم برم ب مدیر بگم گفت بری بگی میگم رلم بک..ت منم گفتم ولشکن 

فردام باز مدرسه داریم میترسم بیاد باز بهم گیر بده بچه درس خونیم نمیخام  باهاش دعوا کنم ازم تعهد بگیرن بنظرتون چیکار کنم ب مدیر بگم 

دختره از اون زبون بازار می ترسم برم بگم به ضرر من تموم شه مقصر من بشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از دوستات احتمالا خودش اینکارو کرده انداخته گردن تو . هیچ کاری نمیتونی بکنی . متاسفم . فقط ازش دوری کن خودتو بزن سرماخوردگی که زیاد رغبت نکنه سمتت بیاد

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
هیچ کس دیگه ای هم بود اونجا وقتی این حرف رو زد؟؟؟

اره بود من ۳ سال پیشم باهاش دعوام شد 

دختره دعوایی واقعا یه چند روزیه درگیرم نمی تونم تمرکز کنم درس بخونم 

یکی از دوستات احتمالا خودش اینکارو کرده انداخته گردن تو . هیچ کاری نمیتونی بکنی . متاسفم . فقط ازش د ...

شاید اخه ۳ سال پیشم یهو دعوا انداخت گفت پشت سرم حرف زدی دختره روانیه نمیدونم حوصلش سر میره میاد سراغم 

بخدا دیگه ارامش ندارم نمیدونم چیکار کنم

شاید اخه ۳ سال پیشم یهو دعوا انداخت گفت پشت سرم حرف زدی دختره روانیه نمیدونم حوصلش سر میره میاد سراغ ...

چون آروم و بی حاشیه ای میبینه فقط زورش به تو میرسه. منم همینم الانم که سی سالمه وضعم همینه.چه کنم نمیتونم وحشی باشم خدا درد بندازه به جونشون دست از سرما بردارن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اره بود من ۳ سال پیشم باهاش دعوام شد دختره دعوایی واقعا یه چند روزیه درگیرم نمی تونم تمرکز کنم درس ب ...

جای خلوت نرو هیچ غلطیم نمیتونه بکنه‌ فقط  سعی کن همیشه و همه جا جای شلوغ باشی

وجود بقیه امنیت میده بهت