2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم دومی رو بیارم اما حوصله ندارم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو همین دو راهی هستم

اینقدر دلم غش می‌ره برا نی نی، تازه مرتب پسرمم میگه مامان چرا من داداش یا آجی ندارم، اولش میگم ولش کن برا چیشه اما بعد میگم گناه داره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ول کن

تمرکزتو بذار رو همون یدونه بچه که تو این مملکت افتضاح از پس خودش بربیاد

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
خب چیشد؟

هیچی دیگه پله های آزمایشگاه عزا گرفتم داشتم دق میکردم 😭هر جا رفتم سقط نکرده ن واقعیت من ترسم از بواسیر که سر زایمان طبیعی گرفتار شدم خیلی ترسیدم ..سونو که کردم ضربان قلبش شنیدم دیگه نگهداشتم ..سزارینم شدم زیر میزی دادم بخاطر بواسیر بدتر نشه ..ولی واقعا بدترین روزارو داشتم بچه اولم بشدت اذیت میکرد وزنشم زیاد بود همش بغلم بود خودمم باردار .....ولی الان میگم بهتر ..قبل ۲۳ سالگی دوتا آوردم خلاص ..جفت پسر ..خداروشکر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
هیچی دیگه پله های آزمایشگاه عزا گرفتم داشتم دق میکردم 😭هر جا رفتم سقط نکرده ن واقعیت من ترسم از بوا ...

آره بالا راحت شدی خداروشکر به سلامتی بعد میتونی برا خودت بگردی 

جدی؟

اره واقعا

بچگیم تباه شد،همیشه حوصلم سر میرفت هیچوقت شیطنت نکردم بازی نکردم

وقتی میشنوم بقیه از خاطرات بچگیشون میگن اعصابم بهم میریزه

الانم که بزرگ شدم میگم کاشکی یه خواهری برادری چیزی داشتم حداقل تو یه سری مسائل کمک حالم بود

الان مامان بابام مریض بشن همه بار روانی و جسمی و کاری روی دوش منه

روزی هم اگر مامان بابام نباشن خیلی تنها ام ،کی میخواد کمکم کنه؟

الانم دوتاشون پشیمونن میگن کاشکی بچه اورده بودیم،بخاطر همینی که دوتاشون الان همش به این فکر میکنن که اگه روزی نباشن کی میخواد دست منو بگیره تو مشکلات

اره واقعابچگیم تباه شد،همیشه حوصلم سر میرفت هیچوقت شیطنت نکردم بازی نکردموقتی میشنوم بقیه از خاطرات ...

حالا خدا بزرگه عزیزم آدم همیشه باید به خودش تکیه کنه نگران نباش