2777
2789
عنوان

اگه شوهرت تو نی نی سایت عضو بشه چیکارش میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 120 پست
نه ممکنه بعدا ازدواج کنن و الان شرایط فرق کرده

مگه میشه تعیین ماهیت کاری که الان داره انجام میشه رو حواله داد به آینده؟

دیگه آنقدر تابلو..... ضمنا برخیشونم اصلا به ازدواج نمیرسه. اونی هم که رسید هوسرانی پیشین رو اسمش رو تغییر نمیده.

اتفاقا الانم بی حیایی اسمش روشه منتها نفرات فاعل و مفعول بخاطر افسارگسیختگی دوس دارن سرپوش بزارن

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من کاربریمو حذف میکنم ایشون راحت باشن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدومشون راحت باشن؟

شوهرم 

فرمودین اگ عضو بشن چیکار میکنین؟؟؟جواب 👈شوهرم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خیر. ولی هر چی میگفتم درمورد فضای مجازیش گوش میداد

واقعا این پوشش پارتنر چیه روی واقعیت میزارین؟ در معنای عام و تفسیر شده میشه شریک جنسی ، شکل عمل هم میشه فساد اخلاقی، غالبا هم تهش گرفتاری بدحالی پشیمانی و حداقل ضربه روحی هست.

از مسیر گناه انتظار خیر داشتن خطاست

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

شوهرم فرمودین اگ عضو بشن چیکار میکنین؟؟؟جواب 👈شوهرم

مممنونم بابت همراهیتون. اینجا برخی بمن معترض هستن چرا عضوی .... بابا اینجا از اینستا پاکتره، ضمنا عالی پیام هام یادآوری نماز و شرع هست.

دیگه واقعا حرفی نمیمونه واقعا بیشتر از این هم نمیشه حرف زد امکان تعلیقی هست . حالا بچرخید تو سایت زن ...

مدیر سایت اجازه ثبت نام به آقا داده، خودتم می دونی اینجا کم آقا نداره .... حالا هی از مدیر سایت جلو بزن، باشه؟

مممنونم بابت همراهیتون. اینجا برخی بمن معترض هستن چرا عضوی .... بابا اینجا از اینستا پاکتره، ضمنا عا ...

خواهش میکنم 

کاملا درسته ،و جالب اینه همسر من اینیستا هم نداره

تاپیکاتونو ذخیره میکنم میخونم ممنون 

واقعا این پوشش پارتنر چیه روی واقعیت میزارین؟ در معنای عام و تفسیر شده میشه شریک جنسی ، شکل عمل هم م ...

کی گف ما ارتباط جنسی داریم

تهمت ناروا هم بدگناهیه !

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

کی گف ما ارتباط جنسی داریمتهمت ناروا هم بدگناهیه !

من جسارت نکردم. کلی گفتم و با شخص خاصی نگفتم

کی گف ما ارتباط جنسی داریمتهمت ناروا هم بدگناهیه !

ضمنا فقط ارتباط جنسی نیست که گناهه. هر نوع لذت از نامحرم چه نگاه چه صحبت و .... گناهه و باید توبه کرد و انجام نداد.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام