2777
2789
عنوان

بچه ها سویه جدید کرونا رو‌گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من باردارم ولی باید برم سرکار نرم بگم مریضی صاحب کاره میگه خب که چی

عزیزم یاد خودم افتادم تو اوج کرونا ک شاغل بودم باردار شدم

پدرم در اومد ماسک میزدم نفسم می‌گرفت نمیشد نزنی هم

با سختی گذروندم نه مریض شدم نه چیزی خدا رحم کرد

ایشالله شما هم مثل من راحت بگذرونی مریض نشی

عزیزم باز مثل کرونا باید قرنطینه جهانی شیم وگرنه خودت نری میگن اخراج

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

اخی عزیزم انشالله زودتر خوب شی. دعات کردم. حتما شیاف گذاشتن رو ادامه بده. یه دکتر برو داروهاتو مرتب بخور دکتر به من استامینوفن و ازیترومایسین داده بود. برای گلو درد اب نمک قرقره کن و اب جوش عسل و ابلیمو بخور. مایعات و دمنوش و اب ولرم و شیر گرم زیاد بخور. زیاد استراحت کن. برای تهوع دمیترون و شربت ضد تهوع بخور و لیمو اگه داری بو کن. برای دل درد هم کیسه اب گرم رو بزار رو دلت بعدشم پتو بپیچ دور خودتو بخواب. برای سردرد هم یه مسکن بخور بخواب. حواست باشه بچه هاتم اگه تب دارن پاشویه شون کن یه وقت تشنج نکنن. دستشویی هم زیاد برو بیرونم زیاد نرو. اب پرتقال و اب سیب بخور. هر وقت هم احساس تب زیاد کردین یه دوش کوتاه بگیرین پایین میاد عزیزم